„Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

„Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri
„Mi-aș dori să am bani mai mulți. La restaurant nu mă uit niciodată cât costă mâncarea!” Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri

Codin Maticiuc nu se mulțumește cu puțin. Actorul își dorește să câștige mai mulți bani, chiar dacă are un venit considerabil.

Codin Maticiuc, la vârsta de 43 de ani, se poate numi un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, face ceea ce îi place și în fiecare lună îi intră în cont sume frumoase de bani. Mai mult decât atât, are și o familie superbă alături de soția sa, Ana Pandeli, care i-a dăruit două fiice și băiatul pe care aceasta îl are din prima căsnicie.

Cu toate acestea, deși are o familie frumoasă și își permite lucruri la care alții doar visează, actorul nu se mulțumește cu puțin, ci își dorește să câștige mai mulți bani. Invitat în cadrul podcastului moderat de Jorge, Codin Maticiuc a vorbit fără rețineri despre partea financiară, mărturisind care este luxul pe care ar vrea să și-l permită, dacă ar avea mai mulți bani.

Codin Maticiuc își dorește confort financiar

Citește și: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile.” Ce probleme de sănătate are fiica lui Codin Maticiuc. Actorul a explicat cu ce dificultăți se confruntă Smaranda

Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri
Codin Maticiuc [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Aș fi fost forțat să o aleg pe Gina Pistol.” Codin Maticiuc, mărturisiri neașteptate despre relația cu Gina Pistol! Ce s-a întâmplat, de fapt, între craiul de Dorobanți și soția lui Smiley?

Codin Maticiuc, pe lângă faptul că provine dintr-o familie înstărită, a muncit din greu pentru a-și rotunji veniturile. Acesta este actor, scriitor și producător de film. De asemenea, are mai multe proprietăți și afaceri estimate la peste 70 de milioane de euro și deține mai multe autoturisme de lux.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu toate acestea, se pare că nu este suficient pentru „ Craiul de Dorobanți ”, care își dorește să poată călători alături de familia sa oriunde își dorește, fără să se uite la bani.

Codin: Tot timpul am fost extrem de mulțumit. Și acum îmi lipsește ceva și mi-aș dori să am niște bani mai mulți pentru a avea acces la niște lucruri, dar niciodată nu o să mă vezi că mă plâng sau că sunt nefericit.

Mi se pare că îl mâniem pe Dumnezeu, sau eu cel puțin. Dar îmi lipsesc lucruri. Mi-aș dori să am bani mai mulți, să fac bani mai mulți pentru anumite chestii pe care nu le am acum. Nu am acces, nu mi le permit, efectiv .”

Jorge: Ce? Dă un exemplu.

Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani?[Sursa foto: freepik]

Codin: De exemplu, nu îmi permit să călătoresc business.

Decât din când în când, rar, când e toată familia, eu când călătoresc cu toată familia, eu am trei copii și minim, minim ar trebui o bonă. Copilul știi și tu că de la doi ani încolo nu mai poate să stea pe locul tău, adică imediat are nevoie de locul lui. Dar îți dai seama, suntem minim șase, adică oriunde, șase. Băi, vezi că business-ul e problemă cu șase.
Și oricum, când ți-ai dorit business-ul? Când sunt drumurile alea foarte lungi și obositoare, nu pe București-Paris îți dorești. Deși, mă rog, mi-ar plăcea să am un... să ajung la un nivel de bani în care, efectiv, așa cum sunt la restaurant, eu la restaurant nu mă uit niciodată cât costă aia, am această, cât costă mâncarea. Am această lejeritate, mulțumesc lui Dumnezeu, lui tata care a muncit, tuturor celor care au făcut bani înaintea mea și mie că am reușit să fiu un descreierat care să cheltui pe prostii, dar uite, am acest lux. Mi se pare un lux extraordinar să-mi iau meniul și să zic vreau asta și asta și asta, să nu mă uit niciodată în dreapta cât costă. Mi-ar plăcea să fie așa la avion și la călătorii, adică să nu mă zic, cât e? Ia vezi, da' mâine dacă am pleca, a doua zi, cât ar fi? Hai economic, nu știu ce, hai că schimbăm în partea cealaltă. Ia-l cu trei escale. Știi? Mi-ar plăcea și la călătorii, și la hotel și la astea să zic bă unde e hotel bun, vezi care e și ia-l. Mi-ar plăcea
.”, a declarat Codin Maticiuc în cadrul podcastului lui Jorge.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Codin Maticiuc nu se consideră un băiat de bani gata

Ce ar face Codin Maticiuc dacă ar avea mai mulți bani? Actorul a vorbit fără rețineri despre câștiguri
Codin Maticiuc[Sursa foto: Facebook]

Tatăl actorului, Ion Maticiuc, este unul dintre cei mai înstăriți oameni de afaceri din România. Cu toate acestea, Codin Maticiuc susține că nu a fost un băiat de bani gata și că nu i s-a oferit totul pe tavă, în ciuda așteptărilor.

Ai mei mi-or fi dat prea mult. Am avut poate hainele mai ok. Nu au avut foarte mulți bani pe mână, cum s-ar crede. De exemplu, la 18 ani am avut mașină, în clasa a XII-a, o mașină care atunci când făceam la dreapta se deschidea ușa din stânga .”, a mai spus Codin Maticiuc.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Horoscop Fecioară August 2024. Nativii Fecioară vor suferi schimbări

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies