„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!”  Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!
„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

Codin Maticiuc a vorbit despre cadourile speciale pe care le-a făcut femeilor importante din viața sa.

Codin Maticiuc, în vârstă de 43 de ani, este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie fericită, pe care a întemeiat-o alături de Ana Pandeli, frumoasa lui soție, care i-a dăruit două fetițe: Smaranda și Ilinca. Pe lângă fiicele pe care le are alături de Ana Pandeli, Codin Maticiuc a devenit tată și pentru băiatul soției sale din căsnicia anterioară.

Astfel, în viața afaceristului există în momentul de față patru femei foarte speciale: soția, cele două fiice și mama sa.

În cadrul unui interviu acordat recent pentru Cancan, Codin Maticiuc a vorbit despre cadourile surprinzătoare pe care le-a făcut femeilor importante din viața sa.

Codin Maticiuc, cadou neașteptat pentru mama sa

Citește și: „A fost ceva din motive practice, administrative. Am făcut o mișcare administrativă.” Adevăratul motiv pentru care Codin Maticiuc a ales să se căsătorească cu Ana Pandeli! Actorul urăște nunțile

Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!
Mama lui Codin Maticiuc alături de fiica actorului [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „La 18 ani am ieșit prima oară în oraș seara. Până atunci nu aveam voie peste ora 22 afară. Eram destul de ținut în mână.” Codin Maticiuc, despre perioada adolescenței sale

Smaranda Maticiuc, mama lui Codin Maticiuc și soția diplomatului Ion Maticiuc, este o prezență extrem de discretă.

Cu toate acestea, afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a dat viață și după care a numit-o și pe fiica sa. Astfel, Codin ori de câte ori are ocazia își surprinde mama cu cele mai frumoase gesturi.

Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat pentru că mama e foarte atașată de copiii de la orfelinat.

Și-a făcut o dată sau cred că de două ori ziua acolo. Pentru că știam că ea își dorește să își petreacă ziua cu copiii, m-am gândit să le fac ziua copiilor senzațională. Am cumpărat niște tobogane gonflabile. Am umplut curtea la orfelinat cu chestii gonflabile, astfel încât a fost o nebunie totală în ziua aia. Mama s-a bucurat pentru că s-a gândit că de ziua ei se întâmplă ceva extraordinar și pentru copii .”, a povestit Codin Maticiuc.

Ana Pandeli, răsfățată de Codin Maticiuc cu un cadou exclusivist

Ana Pandeli, răsfățată de Codin Maticiuc cu un cadou exclusivist
Codin Maticiuc alături de Ana Pandeli și fiicele lor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: A murit actrița Shannen Doherty cunoscută drept Brenda din „Beverly Hills 90210”: Aceasta suferea de cancer- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Nici când vine vorba de soția sa, Codin Maticiuc nu se dă înlături de la cadourile speciale. În timp ce anul trecut de ziua sa a scris o poveste în care personajul principal era chiar Ana Pandeli, afaceristul a vorbit despre momentul în care i-a oferit soției sale un cadou exclusivist.

Cred că au fost cadouri la care am lucrat mai mult. De exemplu, la un moment dat, am un băiat care face niște genți extraordinare, geci, produse din piele, și durează între 3 și 6 luni să faci un produs la el, trebuie să

stai după el și să fii foarte implicat ca să reușești să faci o geantă la omul ăla. Am făcut niște chestii din astea extraordinare. Soției i-am oferit cadoul. ”, a declarat Codin Maticiuc pentru sursa mai sus menționată.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.” Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies