A băut vreodată Nicu Paleru vinul cu borcanul? Ce spune artistul despre licoarea din cântecele sale. „Mai fac, într-adevăr, și excese.”

A băut vreodată Nicu Paleru vinul cu borcanul? Ce spune artistul despre licoarea din cântecele sale. „Mai fac, într-adevăr, și excese.”
A băut vreodată Nicu Paleru vinul cu borcanul? Ce spune artistul despre licoarea din cântecele sale. „Mai fac, într-adevăr, și excese.”

Nicu Paleru a vorbit despre consumul de vin și cât adevăr este în melodia pe care o cântă.

Nicu Paleru, cunoscutul și îndrăgitul artist de muzică de petrecere, a devenit consacrat prin melodia “Eu beau vinul cu borcanul”, astfel că nu există petrecere la care să nu fie cantata și cerută. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artistul a dezvăluit misterul din spatele versurilor și dacă acestea sunt doar pentru spectacol sau chiar îi place și lui să consume această licoare.

Nicu Paleru a recunoscut că îi place vinul, indiferent de culoarea sa, și ajunge să facă chiar și excese, în momentul în care se află cu prietenii. Cu toate acestea, atunci când are treabă sau trebuie să cânte, nu face excese și nici nu consumă alcool, decât atunci când este liber. 

„Bineînțeles că da. (Nr. Dacă a băut vreodată vinul cu borcanul). Pot spune că a bea vinul cu borcanul nu este echivalent, cum ar spune Nicu Paleru doar cu melodia respectivă, ci chiar îmi place să beau vinul cu borcanul.

Nu neapărat să termin tot borcanul odată. Îmi place șprițul doar atunci când nu cânt. Când am treabă să am de cântat, nu mă identific cu vinul, nu mă apuc să fac exces. Mai fac, într-adevăr, și excese, îmi place câteodată, nu ai ce să faci, ăștia suntem, oameni. Dar doar în cadru restrâns, cu prietenii, nu neapărat excese. Înseamnă mai mult de trei pahare.”, a spus Nicu Paleru.

Obiceiul lui Nicu Paleru înainte de cântări

Citește și: A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Artistul a dezvăluit și că avea o regulă, până acum, înainte de spectacole, să consume un pahar de vin până să urce pe scenă, pentru a prinde curaj. Licoarea magică se afla într-o sticluță mică de inox pe care o ținea în buzunarul cămășii, însă în ultima vreme nu mai apelează la ea.

  „Înainte era o regulă și cam da, însă acum nu mai este neapărat o regulă.(nr. să își facă curaj să bea un pahar înainte de cântare). Aveam o sticluță de inox pe care o țineam în buzunar și înainte de spectacol mai dădeam câte o dușcă.”, a mai spus artistul în cadrul emisiunii. 

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

A fost îndrăgostit Nicu Paleru de Emilia Ghinescu? Ce spune artistul despre sentimentele avute față de interpreta de muzică populară. “Eu nu pot să stau fără să iubesc.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies