8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva. La ce să fii atentă


Multe femei sunt nesigure în momentul în care formează o relație de mai mult timp cu partenerul, deoarece le este teamă ca în viața acestuia să nu fi intervenit altcineva. Dacă nu ești sigură de relația ta și vrei să afli dacă are sau nu pe altcineva, aici ai 8 semne care cu siguranță te vor ajuta.


In articol:

Cu siguranță multe femei să confruntă cu frica de a nu fi înșelate de partener și stau tot timpul cu gândul că ar putea apărea altcineva mai bun. Dacă persoana are o relație în paralel, îți poți da foarte ușor seama.

Iată la ce trebuie să fii atentă!

Ce semne pot arăta că are pe altcineva

Citeste si: Mâncatul noaptea este un sindrom. ,,Totalul caloriilor este rezolvat în prima jumătate a zilei.”

8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva 

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Banii în cuplu, la comun sau separat? „Îmi place să o privesc ca o relație de egalitate între cei doi parteneri!”

Dacă partenerul tău mai are o relație în paralel, acest lucru va fi vizibil în modul lui de a se comporta. Iată care sunt semnele la care trebuie să fii atentă, în momentul în care simți că ceea ce ai construit cu partenerul tău de viata se destramă.

Nu răspunde la telefon când ești prin preajmă

Dacă se întâmplă ca telefonul partenerului să sune sau să primească mesaje în mod insistent, iar el să refuze să răspundă, în momentul în care ești și tu prin prejmă, ar trebui să îl iei ca pe un semn, deoarece s-ar

putea ascunde și nu ar vrea ca tu să afli de cealaltă persoană care este în viața lui.

Șterge apeluri și mesaje din telefon

În momentul în care partenerul tău își va șterge mesajele sau apelurile din telefon, va fi nevoie să îți pui un semn de întrebare, deoarece o persoană care nu va avea nimic de ascuns, nu ar avea niciun motiv să facă acest lucru.

Citeste si: ,,Conflictele sunt constructive.” Cum poți reinventa relația de cuplu

8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva 

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: 3 Zodii care știu să facă bani. Se pot îmbogăți în cel mai scurt timp

Este tensionat

Corpul este unul dintre cele mai bune indicatoare, atunci când cineva are ceva de ascuns, iar dacă simți o tensiune din partea partenerului tău, atunci când vorbești despre o persoane anume, sau folosești cuvinte, care să arate că ai fi putut să îți dai seama că are pe altcineva, înseamnă că încearcă să își ascundă anumite emoții care l-ar putea da de gol în fața ta.

Evită contactul vizual

Dacă în momentul în care aveți o conversație normală și îl întrebi care este motivul pentru care a ajuns târziu acasă, iar el evită contactul vizual, înseamnă că are ceva de ascuns. Deoarece, conform unor studii făcute, cei care evită să se uite în ochii tăi au ceva de ascuns.

Citeste si: Ce ii indeparteaza pe barbati de tine, chiar daca arati bine

8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva 

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiți, arată studiile

Intuiția ta îți trimite semnale de alarmă

De obicei, femeile simt atunci când ceva nu este în regulă, iar dacă ai sentimentul că este ceva la mijloc, cu toate că nu cunoști toate detaliile, ai putea avea dreptate, deoarece intuiția este foarte înțeleaptă și reușește să pună cap la cap fiecare semn.

Caută scuze să plece de acasă

Dacă partenerul tău găsește motive să plece de acasă și stă mai mult în oraș decât cu tine, este un mare semn de alarmă și trebuie să te gândești bine, deoarece s-ar putea să fie la persoana cu care are o relație în același timp cu tine.

Se îngrijește mai mult

Dacă observi o schimbare, iar partenerul tău începe să aibă mai multă grijă de el, brusc, trebuie să îți pui un semn de întrebare, deoarece un lucru s-a schimbat în viața lui. Fii foarte atentă la micile aspecte și pune evenimentele cap la cap, deoarece toate se vor lega între ele.

Menționează des o persoană anume în discuții banale

Persoanele îndrăgostite au obiceiul de a menționa în conversații, destul de banale, numele celui sau celei de pentru care au sentimente, deoarece își doresc să facă normal acest lucru, ci anume, prezența persoanei noi în viața lor. Cu toate că nu îți vei da seama de la început și vei considera că este un lucru normal, în timp, vei sesiza că se întâmplă des, iar atunci va fi o problemă.

Citeste si: ,,Conflictele sunt constructive.” Cum poți reinventa relația de cuplu

8 Semne care îl dau de gol că are pe altcineva 

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Trucuri prin care îți poți face partenerul mai fericit

Cum să îl confrunți dacă simți că există cineva în viața lui

De cele mai multe ori, bărbații nu vor recunoaște dacă vor avea o relație în paralel, iar cel mai bine este să vii cu dovezi clare, deoarece atunci nu vor mai avea cum să nege acest fapt.

Dacă încerci să îi spui că ai aflat despre ce este vorba, de fiecare dată va nega și îți va spune că sunt doar niște scenarii. Ei bine, intuiția feminină are mereu dreptate, deoarece de cele mai multe ori ei nu se mai comportă la fel ca la început, iar acest lucru este clar vizibil. Poți veni cu dovezi clare, iar abia atunci să începi această conversație cu partenerul de viață. Atunci nu va mai avea cum să nege, deoarece se va simți vinovat și își va recunoaște vina pentru tot.

Citeste si: 5 Sfaturi pentru rezolvarea problemelor în cuplu

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care se enervează prea repede. Fii atentă la modul în care comunici cu ele

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

5 Sfaturi pentru rezolvarea problemelor în cuplu

5 Cărți de dezvoltare personală pentru femei


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri