8 preparate care ar trebui consumate reci pentru a nu ne imbolnavi


Bucataria moderna implica deseori cuptorul cu microunde, folosit pentru a gati semipreparatele, dar si pentru a incalzi mancarea.

Insa anumite alimente pot deveni toxice daca sunt incalzite. Opt alimente care, odata preparate, nu se reincalzesc:

Telina, spanacul, ciupercile, cartofii, puiul, sfecla si orezul.

In cazul orezului, acest preparat este foarte adesea reincalzit, insa poate deveni toxic dupa reincalzire. Potrivit specialistilor, cu cat lasati orezul sa stea mai mult la cuptor, cu atat se multiplica bacteriile care va pot pune in pericol sanatatea.

Sursa: sursazilei.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici și-a făcut debutul pe micile ecrane! Dezvăluiri EXCLUSIVE despre prima sa emisiune! „Este foarte diferită senzația”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Cum să faci acasă măști naturale pentru orice tip de păr

Cum se face spuma de zmeură, desertul ideal pentru week-end

Fals medic estetician, anchetat de polițiști. Cum erau mințite femeile pentru a-și mări buzele

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă cârnați de casă. Ingrediente și mod de preparare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri