60 Mesaje de 1 iunie 2023, Ziua Copilului. “1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. La mulţi ani!"

60 Mesaje de 1 iunie 2023, Ziua Copilului. “1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. La mulţi ani!

Alege un mesaj special pentru a-l transmite copiilor dragi ție.

Ziua Copilului este sărbătorită în România în ziua de 1 iunie a fiecărui an.

O încununare a bucuriei pentru cei mici si cei mari, părinții încearcă să le creeze o zi cat mai specială. Petreceri, jocuri, diverse activități recreative sunt doar câteva din variantele pe care le pot alege părinții pentru copii. Transmite-i copilului tău cele mai frumoase gânduri de 1 iunie 2023.

Mesaje pentru copii de 1 iunie 2023

Citește și: Mamele vor primi tichete cadou de la 1 iunie 2023. De ce sumă vor beneficia

mesaje de ziua copilului tau

Mesaje pentru 1 iunie 2023

[Sursa foto: freepik]

La mulți ani de Ziua Copilului! Să râzi, să visezi și să te bucuri de fiecare clipă a copilăriei tale minunate!

La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin.

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor.

Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Fie ca Ziua Copilului să vă aducă multe aventuri minunate, povești fascinante și clipe de neuitat! Sărbătoriți cu voie bună și cu sufletul plin de bucurie! Vă îmbrățișăm cu drag și vă urăm La Mulți Ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea.

La mulţi ani tuturor copiilor!

Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare, îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Copilului, 1 iunie 2023!

60 Mesaje de 1 iunie 2023, Ziua Copilului

[Sursa foto: freepik]

La mulți ani de Ziua Copilului! Sărbătoriți această zi specială cu multă bucurie și zâmbete! Vă dorim o copilărie fericită și plină de iubire!

La mulți ani, micuțule! Îți doresc o zi plină de bucurii, zâmbete și aventuri minunate. Ești un copil minunat și mă bucur că faci parte din viața mea. Să ai o zi specială, la fel ca tine!

La mulți ani, copil minunat! Sper ca ziua ta să fie plină de bucurie, zâmbete și aventuri neuitate. Ești special și merită sărbătorit în fiecare zi.

Fii mereu fericit și să te bucuri de toate minunățiile vieții. La mulți ani, micuțule!

Dragă copilărie, azi este ziua ta și merită sărbătorită cu mare fast. Să fii fericit și să te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care le oferă viața. Te iubesc și îți doresc un viitor strălucit. La mulți ani!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Un copil e cea mai mare bogăție a unui om. Nu e miracol mare și bucurie mai frumoasă decât aceea de a avea un copil. Pentru toți copiii lumii, La mulți ani de 1 Iunie 2023!

Fie ca râsetele tale să umple lumea de bucurie în această Zi a Copilului! Ești un copil minunat și meriți cele mai frumoase lucruri în viață!

Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te însoțească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele să ți se îndeplinească!

Dragul meu copil, astăzi este ziua ta și vreau să-ți transmit cât de mândru(ă) sunt să fiu părintele(ta). Ești o minune și aduci lumina în viețile noastre în fiecare zi. Sper că această zi să-ți aducă multă distracție, râsete și sărbătoare. La mulți ani, suflet drag!

SMS-uri frumoase pentru copii de 1 iunie 2023

Mesaje pentru 1 iunie 2023

[Sursa foto: freepik]

Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!

Să te bucuri de toate minunile acestei luni şi viaţa să-ţi fie mereu veselă. La mulţi ani!

La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților! Sa va bucurați de copiii voștri sănătoși!

Dragi copii, să vă aducă Ziua Copilului multe cadouri, dulciuri delicioase și momente memorabile alături de cei dragi! Aveți grijă de voi și bucurați-vă de fiecare clipă! La mulți ani!

Copilăria este cea mai prețioasă comoară a vieții. Să ai parte de aventuri neuitate, jocuri pline de distracție și momente de fericire de neegalat în Ziua Copilului și în fiecare zi!

La mulți ani, copilărie fericită! Sărbătorim astăzi inocența, curiozitatea și bucuria copilăriei. Fie ca fiecare zi să fie plină de aventuri și să te umple de amintiri frumoase. Ai tot universul în fața ta, așa că explorează, descoperă și bucură-te de toate miracolele vieții. La mulți ani!

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Fie ca râsul tău să răsune mereu și să umple fiecare zi cu veselie și entuziasm. Ești lumina vieții noastre și ne bucurăm să te avem alături. Să ai o zi minunată de Ziua Copilului!

La Mulţi Ani! Sa creşti mare, sănătos si fericit alaturi de parintii tai, care te iubesc foarte mult!

La Mulţi Ani! Ziua in care ai intrat in viaţa noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișam cu mult drag! Toate visele sa ți se îndeplinească!

Dragul meu copil, ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă. La Mulți Ani de 1 Iunie!

La Mulți Ani! Să crești mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

Mesaje pentru 1 iunie 2023, Ziua Copilului

[Sursa foto: freepik]

La Mulți Ani! Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!

La mulți ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii.  Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin.

Îți doresc o zi plină de veselie, cadouri și multe zâmbete de Ziua Copilului! Ești special și unic în felul tău, iar lumea este mai frumoasă cu tine în ea!

La mulți ani, inimioară dulce! Îți doresc o zi plină de jocuri, râsete și împliniri. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța și de a crește. Nu uita niciodată cât de special și iubit ești. Sărbătorim astăzi frumusețea și inocența copilăriei tale. La mulți ani, dragul nostru copil!

Ziua de 1 iunie este a voastră, copii minunați! Să vă crească aripi de curaj și imaginație, iar fiecare vis să devină realitate. Fie ca râsul vostru să răsune mereu și să lumineze lumea în care trăim! La mulți ani!

La mulți ani, dragul nostru copilaș! Ești un dar neprețuit și aduci multă fericire în viețile noastre. Să crești mare și să ai parte de aventuri pline de farmec și împliniri. Sărbătorim împreună astăzi cu multă dragoste și voie bună!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie 2023!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș. Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

Fie ca ziua ta de 1 iunie să fie presărată cu zâmbete, jocuri și multe surprize frumoase. Ești un copil minunat și merită sărbătorit în stil mare. Să-ți umpli inima de bucurie și să trăiești fiecare moment cu entuziasm. La mulți ani, micuțul nostru!

De Ziua copilului … îți doresc mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil!

Mesaje pentru 1 iunie 2023, Ziua Copilului

[Sursa foto: freepik]

Pentru copilul minunat din tine, îți doresc o Zi a Copilului plină de jocuri, surprize și dulciuri delicioase! Să te simți iubit și apreciat în fiecare moment!

Din suflet, pentru toți copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulți ani!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor, să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Cu ocazia Zilei Copilului, vreau să-ți spun că ești o minune în viața mea. Să păstrezi mereu bucuria și inocența copilăriei tale. Te iubesc!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani!

Citește și: "Sunt îndrăgostit!" Ionuț își declară dragostea în fața Biancăi. Aflați ce se va întâmpla, joi, 5 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: Ei sunt cetățenii care primesc 200 de euro de la stat de ziua de naștere! Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de banii în plus, dacă locuiești în Germania- stirilekanald.ro

Fie ca Ziua Copilului să vă aducă multe aventuri minunate, povești fascinante și clipe de neuitat! Sărbătoriți cu voie bună și cu sufletul plin de bucurie! Vă îmbrățișăm cu drag și vă urăm La Mulți Ani!

În această Zi a Copilului, îți doresc să visezi în culori și să îți urmezi pasiunile cu încredere. Ești un copil deosebit și potențialul tău este nelimitat!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Ziua Copilului să îți aducă zâmbetul pe buze, jocurile preferate și prieteniile frumoase. Ești minunat și ne mândrim cu tine în fiecare zi. Să crești frumos și să ai o viață plină de fericire și reușite. La mulți ani și o zi minunată în preajma celor dragi!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare, îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Copilului- 1 iunie 2023!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Urări de 1 iunie 2023

la multi ani de 1 iunie ziua copilului

Mesaje pentru 1 iunie 2023

[Sursa foto: freepik]

De 1 Iunie, dorim tuturor copiilor să aibă parte de o viață fericită, un cer însorit, să fie sănătoși și înconjurați de dragostea părinților. La mulți ani!

De Ziua copilului, îți doresc mulți ani, multă sănătate și multe zâmbete de copil!

Din suflet, pentru toți copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulți ani!

Sărbătorim astăzi inocența, curiozitatea și iubirea necondiționată pe care le aduci în viața noastră. La mulți ani de Ziua Copilului, micuțule!

La Mulți Ani! Să crești mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

La Mulți Ani! Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!

Felicitări frumoase pentru Ziua Copilului 2023

Mesaje pentru 1 iunie 2023

[Sursa foto: freepik]

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut. La mulţi ani!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor, să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Sărbătorește Ziua Copilului cu zâmbete și voie bună, căci acestea sunt cele mai prețioase daruri pe care le poți oferi lumii. Ai parte de o zi minunată!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie 2023!

Copilăria mai întotdeauna trezește în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viață și visează gingaș. Un zâmbet curat și strălucitor, mânuțe pline de iubire!

La mulți ani de Ziua Copilului! Să ai mereu un suflet plin de bucurie, iar viața să-ți fie mereu plină de momente de poveste și aventuri palpitante!

Kfetele.ro vă urează: La multi ani!

mesaje 1 iunie 2023

Mesaje pentru 1 iunie 2023

[Sursa foto: freepik]Citește și:

Echilibrul emoțional e important. 5 sfaturi pentru menținerea stării de bine

Mamele vor primi tichete cadou de la 1 iunie 2023. De ce sumă vor beneficia

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies