5 trucuri Feng Shui pentru a avea parte de noroc în dragoste şi înţelegere în cuplu. Le ştiai?


5 trucuri Feng Shui pentru a avea parte de noroc în dragoste şi înţelegere în cuplu. Le ştiai?

Dacă vrei să ai parte de noroc în iubire şi armonie în viaţa de cuplu, merită să încerci aceste trucuri vechi de mii de ani.

Principiile Feng Shui îşi au rădăcinile în lumea asiatică, însă în ultimele decenii au devenit foarte populare şi în ţările occidentale. Unele persoane jură că datorită lor au avut parte de o viaţă prosperă şi şansa le-a surâs odată ce au făcut unele modificări legate de locul unor lucruri în casă. Chiar dacă nu eşti convinsă că aceste principii funcţionează, merită să le încerci, mai ales că nu implică un efort prea mare.

Iată ce ai de făcut pentru a avea noroc în dragoste şi linişte în cuplu:

  1. Gestionarea spaţiului din dormitor, extrem de importantă în Feng Shui

În această filozofie a Feng Shui-ului gestionarea spaţiului este foarte importantă. Dacă îţi doreşti să atragi norocul în viaţa şi în casa ta, trebuie să fii foarte atentă la utilizarea lui în mod inteligent şi la evitarea supraîncărcării.

Recomandarea specialiştilor este să apelezi la un astfel de dormitor la comandă, pentru că în felul acesta poţi mobila camera exact după dimensiunile ei. Este de ajuns să alegi unul dintre respectivele modele superbe de dormitoare, iar apoi să-l croieşti după dimensiunile camerei tale. Este deosebit de important ca în cameră să rămână spaţiu gol, aşa încât să chi-ul (energia pozitivă) să circule nestingherit şi tu să ai parte de toate binefacerile lui.

  1. Regule perechii, de avut în vedere, dacă îţi doreşti să găseşti iubirea şi să faci echipă bună cu iubitul tău

Un alt lucru de care ar trebui să ţii cont este regula perechii. În Feng Shui se spune că locuinţa trebuie decorată în funcţie de obiectivele tale. Aşadar, când vorbim despre dragoste, vorbim în mod automat şi de pereche, deci obiectele din dormitor ar trebui alese câte două – două noptiere (chiar dacă în prezent

eşti singură şi, teoretic, nu ai nevoie decât de una), două perne, două obiecte decorative la fel şi tot aşa.

  1. Fă-i loc iubirii în dormitorul tău

Acest aspect este luat literal în Feng Shui. Asta înseamnă că, pentru a avea noroc în dragoste şi pentru a-ţi găsi perechea, trebuie ca acea persoană să aibă loc, la propriu, în dormitorul tău.

Alege un pat suficient de mare pentru două persoane, ocupă doar jumătate de dulap, doar jumătate dintre sertarele comodei şi doar o singură noptieră. Dacă laşi loc în dormitor pentru bărbatul pe care vrei să-l întâlneşti, el nu va întârzia să apară.

  1. Unde să amplasezi patul în mod corect

Nu poţi trece cu vederea patul. El joacă un rol important în atragerea energiilor pozitive, aşa că merită atenţia ta deplină. Nu îl poziţiona sub fereastră, pentru o relaţie solidă el trebuie să fie sprijinit de un perete solid. Nu trebuie să-l amplasezi nici în colţul camerei, în pat trebuie ca ambii parteneri să aibă acces de pe părţi separate. De asemenea, nu este recomandat ca patul să fie poziţionat în faţa uşii.

  1. Ce culori ar trebui să foloseşti

Pare paradoxal, însă roşul, culoarea iubirii, nu trebuie folosită în dormitor. Ea poate aprinde flacăra pasiunii, însă o poate stinge la fel de repede, aşa că cel mai bine ar fi să ai o lenjerie de pat din această culoare şi să o foloseşti din când in când. Altfel, culorile recomandate sunt cele liniştitoare precum albastrul sau movul lavandă, care te vor ajuta să te odihneşti, dar vor contribui şi la o relaţie stabilă, bazată pe încrede şi respect reciproc.

Iată cât poate fi de uşor să îţi transformi dormitorul în locul unde domneştea pacea, armonia şi, desigur, iubirea. Ai ţinut cont de aceste principii până acum?  

Sursa foto: Shutterstock

 


Abonează-te pe

Citește și:

Feng Shui pentru 2017 – ghidul tau pentru armonie, energie si sanatate

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Iata cum sa atragi banii in casa ta cu acest truc Feng Shui!

Cum sa atragi banii in casa ta cu acest truc Feng Shui!

Tainele Feng Shui: pozitionarea mobilierului pentru o viata armonioasa

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 17 aprilie 2021. Află ce zodie pleacă într-o călătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri