5 teluri imposibile la care ar trebui sa renunti imediat! Nu fac decat sa te umple de frustari!


Ce este un tel imposibil? Este un scop care nu poate fi atins de nici o fiinta umana.

Poate ca tu esti ghidata in prezent dupa credinte de genul: „Daca il poti planifica atunci il poti si atinge” sau „Poti obtine absolut orice daca ai starea mentala potrivita”.

Aceste doua valori pot fi aplicate multor scopuri, insa adevarul este ca exista altele care pur si simplu nu pot fi atinse. Partea proasta este ca daca ti-ai stabilit aceste obiective nu doar ca vei pierde timp, bani si eforturi imense insa vei sfarsi simtindu-te frustrata nu pentru ca nu te-ai fi straduit suficient, ci pentru ai plecat in urmarirea unor astfel de teluri.

Iata care sunt cele 5 teluri imposibile la care ar trebui sa renunti.

Trebuie sa fac pe toata lumea fericita - Adevarul este ca nu poti face pe cineva fericit. Da, tehnic nu ai nici o puterea in aceasta privinta indiferent de eforturile supraomenesti depuse. Pentru ca fiecare om este responsabil pentru propria fericire sau nefericire. Insa acest scop este stabilit intr-o multime de relatii. Ai fost vreodata implicata intr-o relatie in care indiferent de ce ai facut si cate ai oferit, el nu a fost niciodata fericit? Este adevarat ca poti influenta fericirea altor persoane, insa, in ultima instanta, nu poti face pe nimeni fericit.

Trebuie sa fiu perfecta si sa nu fac nicio greseala - Daaa, asta este cheia succesului: sa fii perfecta si sa nu gresesti niciodata. Observa cat de perfecti sunt oamenii de succes. Bineinteles ca ei nu au facut niciodata o greseala in viata lor. Speram ca ai remarcat umorul din aceste fraze.

Nu pot avea esecuri. Tot ce fac trebuie sa fie un succes - Acest scop merge alaturi de cel precedent: adica sa crezi ca trebuie sa fii perfecta pentru a avea succes. Una dintre ironiile acestor doua teluri imposibile este ca de fapt tu incerci sa elimini teama de critica. Oamenii se tem de critica si de esec. De cate ori nu ai fost oprita din incercarea de a face ceva nou de ganduri precum „Ce vor zice ceilalti daca fac asta?” sau „Daca incerc si dau gres?”. Imagineaza-ti cum ti se va schimba viata daca nu-ti va mai fi frica de esec sau nu vei mai fi ingrijorata legat de ce vor spune ceilalti despre tine. Asta se va intampla daca renunti la acest scopuri imposibile.

Trebuie sa vand 100% din produse - Glumesti? Chiar si daca mergi acum la colturi oferind bilete la ordin de 50 de euro tot vei gasi persoane care te vor refuza.

Trebuie sa-mi ating toate obiectivele inainte de 30/40/50/60 - Acest lucru este o ironie pentru a auzim adesea ca „un scop este un vis cu un termen limita”. In plus, iata inca un adevar despre viata pe care nu ne place sa-l admitem: Aproape orice scop de atins dureaza de doua ori mai mult pana sa devina realitate. Tocmai de aceea atat de multi oameni care si-au propus sa se pensioneze pana la 40 de ani, sa spunem, se supara pe ei insisi cand nu reusesc asta. Ar trebui sa realizam ca cele mai multe termene limita nu au nicio baza logica atunci cand sunt stabilite. Nu este nimic magic in spatele vastelor 30/40/50/60 etc, cu exceptia faptului ca sunt divizibile cu 10.
sursa: www.sfatulparintilor.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri