5 semne că partenerul te înșală! Află adevărul despre relația ta!


Iată cele 5 semne pe care trebuie să le urmărești pentru a-ți da seama dacă partenerul te înșală.

Bărbații sunt campioni în ceea ce privește trucurile prin care pot ascunde o a doua persoană din viața lor. Însă femeile sunt cei mai eficienți detectivi atunci când vine vorba de spionarea partenerului de viață.

În cele mai multe cazuri însă, îți poți da seama dacă partenerul de viață joacă la două capete doar urmărind câteva schimbări în comportamentul lui de zi cu zi!

5 SEMNE CĂ PARTENERUL/PARTENERA TE ÎNȘALĂ

1.Trimite mesaje la ore neobișnuite și se ferește de tine atunci când ești în apropiere

Dacă partenerul/partenera începe din senin să scrie mesaje la orice oră din zi și din noapte, este clar că ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare. Stă treaz până târziu? Se trezește mai devreme ca de obicei și primul lucru pe care îl face este să-și verifice mesajele? Nu lasă telefonul din mână de câte ori se duce la baie? Iese râzând, cu ochii în telefon, de la baie și te ignoră

total? Toate aceste gesturi sunt de fapt semnalele unui triunghi amoros.

2.Observi că rutina lui/ei zilnică s-a schimbat brusc

Partenerul tău obișnuia să aibă anumite tabieturi: trezirea la o oră cât mai târzie, un duș rapid, un espresso alături de două-trei țigări, job, te sună la prânz ca să te verifice și se întoarce acasă între 18.00 și 18.30. Acum, lucrurile s-au schimbat radical.

Se trezește dimineața cu noaptea-n cap și pleacă la alergat sau la sală, bea ceai și ajunge acasă după 21? Acestea sunt semne clare că nu ești singura persoană din viața partenerului tău.

3.Schimbările de dispoziție bruște

Începi să crezi că problema este la tine pentru că partenerul tău trece brusc de la o stare la alta. Acum are un comportament dulce și drăgăstos și cinci minute mai târziu devine furios și frustrat, fără ca tu să îi dai vreun motiv serios.

Atunci când încerci să porți o conversație, te respinge și se preface că nu înțelege ce vrei să-i transmiți? Acesta este al treilea semn că persoana de lângă tine are pe altcineva.

5 semne că partenerul te înșală

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care riscă să piardă tot la finalul lunii aprilie

4.Vine foarte târziu de la job și nu îți spune niciodată pe ce a cheltuit banii

Partenerul tău avea un program fix la serviciu și dintr-o dată observi că apar ore suplimentare, rămâne până târziu la job și pleacă mai devreme de acasă dimineața?

Până acum țineați banii la comun și dintr-o dată el îți propune să vă separați finanțele? Acesta este un alt semn că partenerul tău ascunde ceva.

5.Intuiția te avertizează că partenerul calcă strâmb

Chiar dacă toate semnele par să indice că partenerul te înșală, intuiția ta va fi cea care îți va da răspunsul corect. Schimbările de comportament ale persoanei iubite ne pot induce în eroare uneori, însă ceea ce simți tu în legătură cu acest subiect este de fapt adevăratul răspuns. Nu înceta nicio secundă să crezi în intuiția ta!

5 semne că partenerul te înșală

Citeste si: 10 tips and trick pentru a îți îngriji tenul și pielea corespunzător!

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cât timp fierb macaroanele

Ce tragedie! Este inuman ce a pățit actrița Oana Sîrbu

CITEȘTE: 25 Idei de provocări nebune pentru petreceri și ieșirile cu gașca

TIBI CLENCI: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are noul jurat de la Bravo ai stil! Celebrities

CLAUDIA PUICAN: Cine este și cu ce se ocupă, iubita lui Armin Nicoară

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEŞTE: Cât timp se fierbe broccoli. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri