5 povești nefericite de Ziua Îndrăgostiților


5 povești nefericite de Ziua Îndrăgostiților

Nu există niciun moment potrivit să ți se frângă inima. Și totuși, aceste povești despre despărțiri de Valentine’s Day sunt cu atât mai triste, dacă ne gândim la semnificația zilei în care s-au produs. Elite Daily notează cinci povești triste, care s-au produs de Ziua Îndrăgostiților.


In articol:

1. Prefăcându-mă

„Am avut o iubită în facultate și știam că voiam să mă despart de ea, pentru că relația noastră, teoretic, deja se terminase, dar era Ziua Îndrăgostiților și simțeam că toată lumea făcea lucruri drăguțe, așa că am simțit că trebuie să mă prefac în continuare.

Am dus-o la o întâlnire frumoasă, dar a fost oribil și ne-am despărțit în următoarea zi. Morala poveștii: Dacă trebuie să te desparți de cineva, fă-o, nu trebuie să simți presiune să rămâneți împreună.”

- Aimee, 26

Citeste si: Prinţul Nicolae a dezvăluit în premieră culisele îndepărtării sale din Casa Regală a României: „Am fost primit în biroul în care bunicul meu a fost forţat să abdice“

2. Nota, te rog

„Eram cu iubitul meu și pregăteam cina împreună, într-o seară, și am intrat pe laptopul lui pentru a verifica rețeta. Am văzut un mail în care era confirmată rezervarea la un restaurant sofisticat pentru Ziua Îndrăgostiților. Am fost super entuziasmată că a plănuit asta cu câteva luni în avans. Nu i-am spus niciodată că am văzut mailul, dar i-am luat un cadou super drăguț și am așteptat ca Ziua Îndrăgostiților să vină. Cu o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiților, mi-a spus că pleacă din oraș în acea săptămână să-și viziteze familia. Mă înșela și a mers la o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților cu altcineva. Un prieten mi-a trimis o poză pe care cealaltă persoană a postat-o cu ei doi la restaurant.”

- Sara, 25

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 1 FEBRUARIE. Ocazie unică de afirmare pentru nativii unei zodii

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Raceala in sarcina. Remedii naturale pentru febra, tuse si raceala in sarcina

Momente de groază în timpul unei partide de amor: „Am auzit când i s-a rupt penisul în două”

Mama Marinei de la Puterea Dragostei, prima reacție după refuzul categoric al lui Daniel: „Dacă el se simte bătrân...”


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri