5 povești nefericite de Ziua Îndrăgostiților

5 povești nefericite de Ziua Îndrăgostiților
5 povești nefericite de Ziua Îndrăgostiților

Nu există niciun moment potrivit să ți se frângă inima. Și totuși, aceste povești despre despărțiri de Valentine’s Day sunt cu atât mai triste, dacă ne gândim la semnificația zilei în care s-au produs. Elite Daily notează cinci povești triste, care s-au produs de Ziua Îndrăgostiților.

1. Prefăcându-mă

„Am avut o iubită în facultate și știam că voiam să mă despart de ea, pentru că relația noastră, teoretic, deja se terminase, dar era Ziua Îndrăgostiților și simțeam că toată lumea făcea lucruri drăguțe, așa că am simțit că trebuie să mă prefac în continuare. Am dus-o la o întâlnire frumoasă, dar a fost oribil și ne-am despărțit în următoarea zi. Morala poveștii: Dacă trebuie să te desparți de cineva, fă-o, nu trebuie să simți presiune să rămâneți împreună.”

- Aimee, 26

Citeste si: Prinţul Nicolae a dezvăluit în premieră culisele îndepărtării sale din Casa Regală a României: „Am fost primit în biroul în care bunicul meu a fost forţat să abdice“

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

2. Nota, te rog

„Eram cu iubitul meu și pregăteam cina împreună, într-o seară, și am intrat pe laptopul lui pentru a verifica rețeta. Am văzut un mail în care era confirmată rezervarea la un restaurant sofisticat pentru Ziua Îndrăgostiților. Am fost super entuziasmată că a plănuit asta cu câteva luni în avans. Nu i-am spus niciodată că am văzut mailul, dar i-am luat un cadou super drăguț și am așteptat ca Ziua Îndrăgostiților să vină.

Cu o săptămână înainte de Ziua Îndrăgostiților, mi-a spus că pleacă din oraș în acea săptămână să-și viziteze familia. Mă înșela și a mers la o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților cu altcineva. Un prieten mi-a trimis o poză pe care cealaltă persoană a postat-o cu ei doi la restaurant.”

- Sara, 25

 



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Raceala in sarcina. Remedii naturale pentru febra, tuse si raceala in sarcina

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies