5 moduri în care îţi enervezi fără să vrei partenerul


Tu şi iubitul tău sunteţi cei mai buni prieteni, parteneri de distracţie, sprijin unul pentru celălalt şi vă înţelegeţi dintr-o privire. Dar nimeni nu e perfect, nu-i aşa?

Este imposibil să nu vă enervaţi reciproc din când în când, în mod neintenţionat. Dacă tu ştii deja ce te enervează la el, poate că ar trebui să afli şi cum îl enervezi tu pe el, fără să-ţi dai seama. Iată şase moduri prin care în mod sigur îl scoţi din minţi:

Faci curăţenie după ce a făcut el curăţenie

S-a oferit să dea cu aspiratorul prin casă, dar după ce termină, strâmbi din nas şi mai dai şi tu o dată? Sau a strâns hainele şi nu îţi place cum le-a împăturit, astfel că strici tot ce a făcut şi o iei de la capăt? În mod sigur aceste gesturi îl enervează la culme pe iubitul tău.

Simte că nu îi apreciezi munca, iar cu timpul nici nu-şi va mai dori să contribuie la treburile casnice. Stabiliţi care sunt lucrurile "de neiertat", de tipul vase lăsate în chiuvetă, masa nestrânsă etc., şi trecu cu vederea micile detalii. Poţi supravieţui dacă prosoapele nu sunt împăturite la dungă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri