4 piese vestimentare care pot fi purtate tot anul, indiferent de anotimp. Cate ai deja?

4 piese vestimentare care pot fi purtate tot anul, indiferent de anotimp. Cate ai deja?
4 piese vestimentare care pot fi purtate tot anul, indiferent de anotimp. Cate ai deja?

Cateva piese vestimentare de baza sunt de ajuns pentru a-ti compune o tinuta perfecta in orice anotimp. Sunt foarte practice si te vor salva in diminetile cand nu mai stii cu ce sa te imbraci.

Orice femeie isi doreste un dulap plin cu haine, insa diferenta dintre o garderoba completa si una pur si simplu numeroasa sta in inteligenta cu care alegi piesele vestimentare. Atata vreme cat ai niste piese practice, care pot fi purtate in orice anotimp si combinate usor intre ele, poti sa creezi un outfit diferit in fiecare zi. Iata care sunt piesele care nu ar trebui sa-ti lipseasca din dulap si care pot fi purtate pe tot parcursul anului:

1. In tendinte anul acesta si purtat de femeile cu un stil personal bine definit

Una dintre cele mai practice si mai populare piese de anul aceste este fara indoiala poncho-ul. Il poti purta la orice tinuta si in orice anotimp. E de ajuns sa arunci o privire printre aceste modele ca sa te convingi ca merita un loc de cinste la tine in dulap.

In plus, este un accesoriu care te scoate in evidenta, in tendinte anul acesta.

Dupa cum vezi, cu ele poti compune orice tip de tinuta – eleganta si rafinata sau casual si cool. Poarta unul subtire deasupra unui maiou lejer in serile racoroase de vara si unul mai gros cand temperaturile incep sa scada.

2. Inspiratie din garderoba iubitului

O camasa alba cu o croiala masculina este printre cele mai practice piese pe care le poti avea in dulap. O poti purta combinata cu jeansi, cu o fusta creion si o pereche de stiletto sau cu o fusta plisata si tenisi. In plus, este si o piesa care te scoate dn incurcatura indiferent de vremea de afara – poart-o iarna cu un cardigan sau cu un poncho pe deasupra, vara cu manecile suflecate si combinata cu o pereche de jeansi scurti si toamna cu o jacheta din denim.

Nu uita ca aceasta camasa alba, simpla, este si una dintre piesele pe care barbatii le gasesc foarte provocatoare, asa ca ai un motiv in plus sa o porti.

3. Sunt clasici, avantajeaza pe oricine si trebuie sa ii ai

Daca inca nu ai in dulap o pereche de jeansi de culoare neagra, e cazul sa-ti cumperi una cat mai repede, ne vei multumi cu siguranta dupa aceea.

Ii poti purta in orice context – la birou, la un film cu fetele, la o cina cu iubitul. In plus, sunt potriviti in orice anotimp si se asorteaza usor cu orice alta piesa eleganta sau casual.

Te scot din incurcatura mereu si avantajeaza orice tip de silueta. Anul acesta se poarta in mod special modelele cu talie inalta, iar noi te incurajam sa optezi pentru ele pentru ca vor crea senzatia unei siluete mai suple.

4. Rochia care a facut furori anul acesta si care le va atrage imediat atentia barbatilor

Rochia tip helanca top bodycon este printre cele mai populare in ultimele sezoane. Nu e de mirare, avand in vedere cat de bine pune in valoarea corpul unei femei. O poti purta primavara, toamna si iarna, poate chiar si in zilele racoroase de vara.

Ca si celelalte piese din lista noastra, si aceasta rochie poate fi purtata in o multime de combinatii – cu pantofi sport, cu botine elegante sau chiar cu sandale casual.

Sigur ai deja in dulap macar una dintre aceste piese, nu-i asa? Ce iti mai lipseste si ce ai mai adauga pe lista noastra?

Sursa foto: Shutterstock    



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Haine din blana artificiala! Nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Hainele toamnei! De la paltoane la parka si haine din blana!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies