4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău

farse de 1 aprilie
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău

Data de 1 aprilie a reprezentat dintotdeuna un prilej potrivit pentru a face farse persoanelor din jur. Însă știați ce farse îi puteți face iubitului?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre nenumăratele farse pe care le puteți face partenerului de viață. În plus, descoperiți și câteva idei prin care îi puteți testa răbdarea și intențiile pe care le are în ceea ce privește relația.

 

Farse amuzante pentru iubitul tău

Farsa testului de sarcină fals pozitiv

Această farsă este una dintre cele mai făcute în fiecare an. Pentru a-ți surprinde partenerul de viață, iar totodată și pentru a-I face o farsă, poți achiziționa un test de sarcină, iar cu un marker de culoare roz sau albastră, îl vei transforma chiar tu într-unul pozitiv. Tot ce trebuie să faci este să trasezi o altă linie, lângă linia deja existentă.

Toate acestea, în timp ce te afli în baie, pentru ca farsa să fie mult mai credibilă. Mai apoi, ieşi din baie cu o faţă uimită şi îi arăți direct testul, aşteptând în cele din urmă, reacţia lui. Cu această ocazie, farsa de 1 aprilie va avea succes, iar totodată îi vei testa intenţiile pe care le are în ceea ce privește relaţia cu tine, spunându-i în cele din urmă, că a fost totul doar o farsă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Farsa cu “amantul”

Această farsă este și ea una dintre cele mai făcute, mai ales pe data de 1 aprilie. Așadar, tot ce trebuie să faci este să ceri ajutorul unui bun prieten, de sex masculin, bineînțeles, spunându-i partenerului tău de viață faptul că urmează să ieși în oraș cu… una dintre prietenele tale și că o să ajungi destul de târziu acasă.

În cele din urmă, salvează numărul de telefon al amicului tău cu numele prietenei pe care ai pomenit-o în discuție. Roagă-l pe acesta să te sune, moment în care te vei preface că eşti ocupată într-o altă cameră şi îi vei spune partenerului tău să răspundă la telefon. Amicul tău va trebui să îi spună acestuia, imediat ce a răspuns: „Bună iubita, deci ne vedem diseară?”, iar de aici înainte, totul rămâne la alegerea ta. 

farse de 1 aprilie pentru iubit
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Sfatul zilei din 1 aprilie 2023. O zodie trebuie să ia o pauză

 

Alte moduri prin care poți să-ți păcălești iubitul de 1 aprilie

Farsa cu un animal de companie

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

În cazul în care locuiești deja cu partenerul tău de viață, a venit momentul potrivit pentru a-i face o farsă de 1 aprilie. Așadar, tot ce trebuie să faci este să îl iei deoparte și să îi spui că ai comandat ceva drăguţ de pe internet. Astfel, în continuare, îl vei conduce la laptop, pentru a-i arăta o imagine cu….

o pisica Sfinx. Urmează să îi spui faptul că îţi doreai de mult timp un astfel de animal de companie, pe care să-l creşteţi împreună, ca pregătire pentru momentul în care veți avea un copil, motiv pentru care te-ai gândit să achiziționezi un astfel de animal de companie. În cazul în care n-a sărit în sus când a auzit de copii, adaugă faptul că pisica respectivă a costat destul de mult, dar cu toate acestea tot este o investiţie bună.

Farsa cu hainele… roz

Această farsă este una de succes. Doar gândește-te la faptul că îi poți colora toate hainele… roz! Tot ce trebuie să faci este să iei un tricou alb, de-al partenerului tău de viață, indiferent că-l mai folosește sau nu, deși mai bine ar fi unul la care nu mai ține. Îl iei și îl pui la apă cu un material roz, care cu siguranță va ieși. În momentul în care acesta ajunge acasă, spune-i nu doar că tricoul respectiv e roz, ci majoritatea hainelor lui. 

iei de farse 1 aprilie
4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Zodiac 1 aprilie 2023. Află ce zodie deține un plus de încredereCitește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Zodiac 1 aprilie 2023. Află ce zodie deține un plus de încredere

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies