3 Sfaturi pentru prima întâlnire. Vei lăsa o impresie de nota 10

sfaturi pentru prima intalnire

Prima întâlnire creează întotdeauna emoții de neegalat. Însă știați ce ar trebui să faceți pentru a le depăși și pentru a avea o întâlnire reușită?

Aflați din rândurile următoare care sunt modalitățile prin care vă puteți pregăti pentru o primă întâlnire, dar și care sunt sfaturile de care ar trebui să țineți cont, pentru ca întâlnirea să decurgă exact așa cum

vă doriți. În plus, descoperiți și ce ar trebui să faceți după această primă întâlnire.

 

Cum să te pregătești pentru prima întâlnire

Poartă ceva în care să te simți bine

Un prim pas de care trebuie să te ocupi atunci când mergi la o primă întâlnire, ține de ținuta pe care o vei purta.

Iar pentru a-ți crește încrederea în sine, ar trebui să porți ceva în care să te simți cu adevărat bine.

Vei emana încredere în momentul în care alegi să îmbraci o ținută care te pune în valoare și îți place. De asemenea, toate hainele trebuie să fie curate și călcate, pentru că și prima impresie vizuală contează la o primă întâlnire.

Pregătește subiecte de conversație

Pe de altă parte, ar trebui să iei în considerare și câteva subiecte pe baza cărora ai putea să discuți cu persoana în cauză. Acesta este un lucru de care majoritatea persoanelor se sperie la primele întâlniri, pentru că se gândesc că nu vor avea nimic interesant de vorbit.

Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă chiar foarte rar, însă pentru a evita acest aspect, ai putea să ai în vedere câteva subiecte de conversație care știi că sunt de interes comun.

Poți alege subiecte precum preferințele culinare, animalele de companie, cărțile, piesele de teatru, evenimentele la care ați participat și alte astfel de subiecte care cu siguranță nu plictisesc.

cum ii spun ca il plac

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum îți dai seama că e partenerul ideal pentru tine. 3 lucruri care îți arată că ești importantă pentru el

 

Sfaturi pentru prima întâlnire

Lasă telefonul deoparte

Bineînțeles că în cazul în care observi că lucrurile nu merg exact așa cum te-ai așteptat, poți lua în considerare, așa numitul “ apel salvator ”.

Poți discuta înainte cu o prietenă, să te sune în timpul întâlnirii, iar dacă vei avea nevoie de ajutor, îi vei răspunde.

Însă dacă nu este cazul, atunci ar trebui să știi că verificarea telefonului în timpul unei întâlniri, poate face pe cineva să se simtă chiar foarte inconfortabil. Fie că răspunzi sau nu la un apel sau la un mesaj, doar faptul că folosești telefonul, va transmite că nu ești interesată.

Prin urmare, ar trebui să te concentrezi, pentru ca întâlnirea să fie una specială. Încearcă să fii respectoasă, atentă la conversație și oferă o strângere de mână la finalul întâlnirii.

Fii sinceră

Niciunei persoane nu îi face plăcere să afle, odată cu trecerea timpului, că de fapt persoana cu care s-a întâlnit și despre care și-a făcut o părere, este de fapt cu totul și cu totul diferită de ceea ce părea.

Prin urmare, sinceritatea este cea mai importantă, pe care ar trebui să te bazezi, pentru ca o întâlnire să decurgă cu adevărat bine. Poți fii sinceră în privința modului tău de a fi, cu ce te ocupi, ce îți place să faci și ce nu, pe scurt, în tot. Privește partea bună a lucrurilor și nu te mai stresa gândindu-te la fiecare vorbă pe care o spui. Până la urmă, ceea ce îți dorești este să te descopere exact așa cum ești de fapt.

Atenție la limbajul corpului

Deși de obicei, bărbații sunt cei care obișnuiesc să facă cinste atunci când merg la o primă întâlnire, aceștia vor aprecia dacă femeia s-ar oferi să plătească. Prin urmare, ar trebui să acorzi atenție și asupra limbajului pe care corpul tău îl transmite.

De exemplu, atunci când vă salutați, ai putea să îi zâmbești și să nu îi arăți doar că te bucuri să îl vezi. Prin intermediul zâmbetului îi vei arăta și faptul că ești deschisă și prietenoasă. De asemenea, ar trebui să nu îți ții brațele încrucișate (vei da impresia că ești neinteresată sau inabordabilă) și nu uita să stai dreaptă.

Citește și: „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

cum sa te pregatesti pentru prima intalnire

Citeste si: Mesaje de DRAGOSTE lungi pentru EL şi EA. "Dragostea mea pentru tine este de așa natură, încât va rămâne până la sfârșit"

 

Ce să faci după prima întâlnire

Dacă prima întâlnire a decurs exact așa cum îți doreai, este semn clar că îți dorești și o a doua întâlnire. Prin urmare, la scurt timp după ce ai ajuns acasă de la întâlnire sau în ziua următoare, ai putea să îi trimiți un mesaj în care să îi mulțumești pentru clipele minunate petrecute împreună.

Astfel, îi vei transmite ideea că te-ai simțit bine și că te gândești în continuare la el. Dacă răspunsul lui este unul în aceeași zonă de pozitivitate, atunci acest mesaj ar putea fi urmat de cel în care îl întrebi când vă mai puteți vedea. Însă nu îi da impresia că nu mai poți să trăiești fără el. Păstrează totul simplu și la obiect.

În cazul în care vei simți că este deschis și este dornic să te cunoască mai bine, puteți să mutați conversația pe o rețea de socializare. Încearcă să îi menții interesul viu, pentru a nu se instala monotonia încă de la început. Totul trebuie să fie cât mai creativ, nu plictisitor.

ce trebuie sa fac dupa prima intalnire

Citeste si: Mesaje de DRAGOSTE pentru 3 luni de relaţieCitește și:

Cât este darul la botez, în anul 2022

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „Și dacă amărâtul ăla de la Vaslui, prins cu șpagă, și mulți alții ca el sunt bolnavi?” Dan Negru, mesaj dur pe o rețea de socializare

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies