Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley: "Mă uitam la el și m-am gândit: Mamă, ce mișto e tipul ăsta"

gina pistol
gina pistol și smiley au impreuna o fetita

Gina Pistol a povestit care a fost momentul în care s-a îndrăgostit de Smiley. Iată cum s-au cunoscut cei doi!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă. Însă, de când au devenit părinți, cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală. 

Citeste si: Smiley și Gina Pistol și-au botezat fiica în secret! O cunoscută vedetă invitată la eveniment s-a dat de gol: ”Este un costum special creat...”

În cadrul unui podcast, prezentatoarea TV a oferit detalii despre momentul în care s-a îndrăgostit de cântăreț.

”Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: <<Mamă, ce partidă bună>>. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: <<Mamă, ce mișto e tipul ăsta>>.

Ai simțit?”, a mărturisit Gina, potrivit  profm.ro.

”Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte evenimentul. Era o chestie de revistă. În general nu prea particip la evenimentele astea, dar rar, când mai particip, se mai întâmplă chestii de-astea.”, a povestit Smiley. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Eram întrebată des când fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecată prin lume, stăteam două-trei luni închisă în platou. Înainte, mă uitam la persoana de lângă mine şi credeam că nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatăl copilului meu. Ai apărut tu apoi, iar tu ai fost ca o lecţie dată de univers, să învăț lecția răbdării. Erau momente când îmi pierdeam răbdarea, dar ceva înăuntrul meu îmi spunea să mai stau puțin.

Și uite că a fost bine. E ceva mai presus de noi care așază lucrurile. Poate dacă ne întâlneam cu ceva timp în urmă, între noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a întâmplat la timpul potrivit, când trebuia", a precizat prezentatoarea TV. 

Citeste si: Câţi bani câştigă, cu adevărat, Smiley! În curând, va deveni milionar în euro! EXCLUSIV

gina pistol
gina pistol și smiley au impreuna o fetita[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, despre problemele pe care le-a avut după naștere

Fetița lor îi face din ce în ce mai fericiți pe zi ce trece, însă partenera lui Smiley recunoaște că a trecut prin momente dificile după naștere.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Vedeta a vorbit despre schiumbările la nivel hormonal și spune că „te lasă un pic răvășită”.

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, spunea Gina Pistol, în urmă cu ceva timp.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Smiley și Gina Pistol, părinți pentru a doua oară? Dezvăluirile făcute de artist: „Îi facem un frățior lui Josephine?”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies