3 Modele de manichiură pentru toamnă pe care le poți face chiar tu. Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile

modele de manichiura toamna
Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile

Manichiura este nelipsită din rutina de înfrumusețare a fiecărei femei în parte. Însă știați care sunt tendințele din acest sezon de toamnă?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact culorile de ojă pe care ar trebui să le încercați în această toamnă, dar și care sunt tendințele din acest sezon. În plus, descoperiți și care sunt doar câteva dintre modelele care cu siguranță vă vor inspira.

 

Ce culori să încerci pentru manichiură, toamna aceasta, în funcție de tendințe

Unghiile în c ulori pastel

Atunci când vine vorba despre culorile pe care le puteți purta în ceea ce privește manichiura din această toamnă, printre acestea se numără și culorile pastel. Deși de obicei, aceste nuanțe sunt întâlnite mai mult pe timp de primăvară, iată că în acest sezon, se pot folosi în continuare.  

Printre aceste culori pastel se află și roz pudrat, verde deschis, lila sau albastru delicat, care se pot pune fie pe rând, o culoare pe fiecare unghie în parte, iar o

altă variantă este și cea în care vă puteți picta fiecare unghie cu câte o culoare diferită, din cele menționate. Indiferent de alegerea pe care o veți face, toate aceste culori merg foarte bine pe unghii, în special datorită faptului că toamna ne îmbrăcam în haine de culori mai închise, automat, contrastul fiind evident. 

culori unghii 2022
Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 4 Tratamente naturale pentru unghii rezistente, pe care le poți face acasă

Unghiile negre

O altă variantă chiar neașteptată a acestui sezon de toamnă, o reprezintă și unghiile negre. De menționat este faptul că alegerea cea mai potrivită dintre toate, atunci când vine vorba despre unghiile negre, este cea care conține un finisaj strălucitor. La acestea se pot aplica și pietre, în cazul în care vă doriți să aibă un efect mai prețios.

De asemenea, o altă variantă este și cea cu un finisaj mat.

Unghiile în culori combinate

Ultima dar nu cea din urmă preferință în ceea ce privește manichiura, este și cea care poate părea mai îndrăzneață, în comparație cu cele menționate anterior. Cum sună modelul nude plus pastel, ojă transparentă și model cu flori, în diferite nuanțe de albastru? Cu siguranță mai mult decât ne-am fi așteptat.

Iată că aceasta face parte din preferințele multor persoane în acest sezon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

ce modele de unghii se poarta toamna

Citeste si: Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

 

Modele de manichiură care te vor inspira 

Modele cu buline

Atunci când vine vorba despre modelele propriu-zise de unghii, ar trebui să includeți în preferințele voastre și pe cele cu buline. Aceasta este una dintre cele mai simple metode de a avea un look de invidiat,  fără să depui prea mult efort.

Vei avea nevoie doar de un simplu instrument de punctat sau o simplă scobitoare.

De reținut este faptul că, cu cât capătul instrumentului de punctat va fi mai mare, cu atât bulinele vor fi, automat, mai mari. Poți aplica bulinele pe unghiile nelăcuite sau peste culoarea preferată.

De asemenea, pentru a obține modelul de buline, puteți apela și la fulgii din sclipici, care pot fi aplicați peste oja umedă, pentru un aspect strălucitor.

Bineînțeles, dacă nu sunteți o fană a bulinelor, atunci puteți apela și la imprimeurile ondulate, zimțate, care pot fi create cu ajutorul unei pensule pe care o veți cufunda într-o culoare acrilică.

modele unghii 2022
Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum să îți pui unghii false acasă?

Modele cu linii contrastante

Un alt model preferat în această toamnă este și cel cu linii contrastante. Tot ce va trebui să faceți este să folosiți acul special pentru unghii, aplicând o culoare peste cealaltă. De reținut este faptul că ar trebui să păstrați distanța între linii, cât oja este încă udă. Astfel, vă veți bucura de o manichiură pentru toamnă, specială, la care nici nu v-ați chinuit prea mult, dar care va avea un aspect deosebit.

De asemenea, puteți alege și modelele cu pătrățele, pe care le puteți obține, de exemplu, prin intermediul unei bande de casetă. Acesta este un model mai creativ, dar care cu siguranță va atrage atenția asupra manichiurii de toamnă.

Modele cu sclipici sau pietricele

Modelele cu sclipici sau pietricele nu se vor demoda niciodată, drept urmare, le întâlnim și în acest sezon, în preferințele de toamnă. Astfel încât, dacă vă doriți să aveți un model cu mai multă strălucire, puteți alege un joc personal, cu sclipici sau pietricele. Cu toate acestea, ar trebui să ții cont și de nuanța pe care o utilizezi, motiv pentru care ar trebui să apelezi la o nuanță monocromă, care îți va oferi un aer mai sofisticat.

Iar dacă îți dorești mai mult de atât, poți adăuga modelului tău de manichiură și câteva autocolante cu fluturi și perle mici (aurii sau argintii), pe care le vei acoperi cu un lac, care va oferi modelului, protecția de care are nevoie.

ce culori de unghii se poarta toamna
Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Ce trebuie sa conțină un kit de unghii pentru a realiza o manichiură perfectă



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

4 Tratamente naturale pentru unghii rezistente, pe care le poți face acasă

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies