3 alimente pe care le consumi si te ucid incet, dar sigur!


Aceste trei alimente pe care le consumi te ucid incet, dar sigur! Este cazul sa nu le mai mananci de astazi. Bill Marler este un avocat care a petrecut mai mult de 20 de ani lucrand la procese de otravire alimentara.

1. Carnea gatita in sange

Marler isi comanda doar fripturi medii si binefacute. Potrivit expertului, carnea trebuie sa fie gatita la 160 de grade pentru a omori bacteria care cauzeaza E.coli sau salmonela.

2. Ouale negatite


Pentru oricine a auzit de epidemia de salmonela din 1980 si de la inceputul anilor '90, faptul ca ouale negatite nu sunt recomandate nu reprezinta o noutate. Potrivit lui Marler, riscul imbolnavirilor din cauza acestora este mai scazuta decat in urma cu doua decenii - dar el nu isi doreste acest risc.

3. Laptele si sucurile nepasteurizate


Chiar daca exista o miscare globala care ii incurajeaza pe oameni sa bea lapte "crud" si sucuri, pe motiv ca pasteurizeaza scade valoarea nutritionala a acestor produse. Marler spune ca pasteurizarea nu este periculoasa, in timp ce consumul laptelui in aceasta forma, in care sunt sarite anumite etape de siguranta a alimentelor, poate genera imbolnaviri cu virusuri, microbi si paraziti.

Sursa: The Independent


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dezvăluiri uluitoare despre Jador și relația secretă pe care o are de șase ani cu Georgiana! ”Erau împreună și când era cu Simina”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri