22.500 de euro stransi la petrecerea caritabila HOSPICE Carnival


Fundatia HOSPICE Casa Sperantei a strans 22.500 de euro pentru ingrijirea copiilor cu boli incurabile, in urma organizarii HOSPICE Carnival, o petrecere caritabila care a avut loc la Gradina Floreasca din Bucuresti in data de 3 iunie.

. Suma de 22.500 de euro acopera costul a 233 de zile de internare pentru copiii cu boli incurabile intr-una din unitatile cu paturi din Bucuresti si Brasov, 126 de vizite la domiciliu si 253 de participari in centrele de zi.

Vedetele care au sustinut cauza HOSPICE

HOSPICE Carnival a fost prezentat de Jojo – Catalin Grama si Marius Vintila, ambasadori ai HOSPICE Casa Sperantei. Evenimentul s-a bucurat si de prezenta Gianinei Corondan, a Anei Morodan si a lui Wilmark, care a sustinut un foarte apreciat moment artistic impreuna cu dansatorii de la Wilmark Dance Academy.

„Ma bucur ca am avut ocazia sa prezint acest eveniment caritabil, menit sa-i ajute pe micutii aflati in suferinta si sa le ofere alinare. A fost o seara minunata, petrecuta in mijlocul prietenilor HOSPICE. Ii indemn pe invitati sa sustina in continuare proiectele HOSPICE Casa Sperantei, sa dea dovada de compasiune, pentru a le reda demnitatea, atat a pacientilor organizatiei, cat si familiilor acestora”, a declarat Jojo.

Jojo a oferit invitatilor cel mai emotionant moment al serii - proiectarea videoclipului „Compasiune”. Videoclipul a fost realizat de agovision.ro si de Jojo, cea care i-a intervievat in urma cu cateva saptamani pe pacientii si membrii personalului medical din cadrul Centrului de ingrijire paliativa al HOSPICE Casa Sperantei din Bucuresti.

HOSPICE Carnival a fost o petrecere antrenanta, in cadrul careia invitatii s-au bucurat de numere de magie sustinute de Andrei Teasca si Teatrul de Magie, jocuri cu premii oferite de sponsori, loz in plic, muzica interpretata de Trupa Lipscani si jonglerii cu foc asigurate de Firewinds. De asemenea, in cadrul evenimentului s-a desfasurat si o licitatie fara strigare in beneficiul copiilor cu boli incurabile.

Laszlo Bodor, director de Fundraising si Comunicare in cadrul HOSPICE Casa Sperantei, a declarat: „HOSPICE Carnival a fost un eveniment reusit, iar suma stransa va fi folosita pentru ingrijirea paliativa gratuita a copiilor cu boli incurabile. La centrele noastre de ingrijire din Bucuresti si Brasov le putem oferi sprijinul de care au nevoie pentru a creste calitatea vietii lor si a celor dragi”.

Peste 150.000 de persoane au nevoie de ingrijire paliativa

In Romania sunt peste 150.000 de persoane care sufera de boli incurabile. Ei au nevoie de ingrijire medicala paliativa si de consiliere psihologica, pentru ca suferinta sa fie mai usor de suportat. Insa doar 7% dintre ei primesc ajutorul de care au nevoie. In evidenta Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei se afla 400 de copii si adulti cu boli incurabile.


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri