2021 NOIEMBRIE: Horoscop VăRSĂTOR. Nativii Vărsător avansează în carieră


Află ce îți rezervă astrele în luna noiembrie dacă ești născut sub semnul Vărsătorului.


In articol:

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Dragoste

În luna noiembrie, ai tendința de a te impune în relația de cuplu într-un mod agresiv, chiar dacă e vorba de o căsnicie sau de o relație recentă. Partenerul își va impune și el punctul de vedere, astfel că există riscul să izbucnească o serie de conflicte greu de gestionat. Este posibil să se ajungă la o separare definitivă în cea de-a doua parte a lunii în cazul cuplurilor care se confruntă cu probleme de o bună bucată de timp.

Citeste si: GEMENI: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei GEMENI au probleme cu banii

Distanța dintre parteneri se va resimți mult mai puternic în luna noiembrie, întrucât problemele de la locul de muncă și dorința de a evolua în plan profesional îi vor ține departe și acest lucru va afecta relația. Majoritatea nativilor Vărsători se vor simți lipsiți de energie și nu vor mai avea putere și nici răbdare să încerce să rezolve problemele de cuplu, fapt care poate duce la separare.

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021

Citeste si: SĂGETĂTOR: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii SĂGETĂTORI trebuie să evite proiectele solicitante

În cazul Vărsătorilor care nu sunt într-o relație, perioada propice pentru a se implica într-o nouă poveste de dragoste va fi după 22 noiembrie, întrucât Soarele, cel care guvernează casa relațiilor și a căsătoriei va intra, de la această dată, în casa XI, care reprezintă viața socială.

La sfârșitul lunii noiembrie, între partenerii care formează un cuplu de mult timp s-ar putea restabili armonia, iar Vărsătorii singuri vor avea șanse mari să cunoască un partener de drum lung.

Citeste si: SCORPION: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Scorpion întâmpină dificultăți în relația de cuplu

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Carieră

Luna nouă din data de 4 noiembrie activează casa X a Vărsătorului, care reprezintă cariera și reputația socio-profesională, ceea ce înseamnă că se întrevede un nou început. Poate fi vorba despre o promovare sau despre o afacere proprie, cert este că vei avansa în carieră.

Din 30 octombrie, planeta Marte se va afla tot în casa X, iar soarele o va însoți până pe 22 noiembrie și Mercur între 6 și 24 noiembrie, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă plină de provocări în plan profesional. Evoluția implică muncă suplimentară, care poate veni la pachet cu tensiuni, însă dacă vei reuși să îți temperezi reacțiile și să renunți la atitudinea dominatoare, în final vei avea parte de succes.

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021 cariera

Citeste si: FECIOARĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

În cazul Vărsătorilor căsătoriți, există șanse ca activitatea profesională să le afecteze serios viața de familie, întrucât oboseala și lipsa timpului petrecut alături de partener își va spune cuvântul.

Pe 19 noiembrie, asistăm la o eclipsă de Lună, care va marca încheierea unei crize profesionale sau a unui parteneriat tensionat. În acest moment, vei realiza că, pentru a construi o echipă puternică, ai nevoie de oameni de încredere care să stea la baza proiectelor.

Citeste si: BALANȚĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei BALANȚĂ își pot găsi sufletul pereche

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Sănătate

Stresul și șocurile emoționale din ultima perioadă își vor lăsa amprenta asupra ta și este posibil să te simți epuizat. Ceea ce păstrezi în suflet fără a verbaliza se poate transforma într-o problemă majoră de sănătate.

Trebuie să găsești cauzele lipsei tale de încredere și să încerci să comunici mai mult cu cei din jur, pentru a scăpa de furtunile interioare. Odihna este un alt element care te va proteja de boli.

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021 sanatate

Citeste si: BERBEC: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Berbec își cunosc sufletul pereche

 


Abonează-te pe

Citește și:

MULTE PROVOCĂRI: Horoscop FECIOARĂ Noiembrie 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

VEȘTI TRISTE: Horoscop RAC Noiembrie 2021. Nativii Rac au probleme în dragoste

DESCOPERĂ: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?

Joburi pentru care poți aplica în timpul facultății. „Tinerii care au înțeles ce schimbări majore s-au petrecut în mediul de business"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Urina umană, folosită ca îngrășământ în diferite culturi! Care sunt rezultatele experimentului
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul lunii
Parteneri