2 tipuri de toxine care iti ameninta calitatea vietii 


In unele cazuri, nu trebuie sa te aventurezi afara pentru a risca sa te expui la toxine periculoase. Unele substante periculoase se pot cuibari chiar in propria casa.

Acarienii
Acestia determina reactii alergice la tot mai multe persoane. Traiesc intr-o varietate de medii - covoare, mobilier, lenjerie de pat. Este aproape imposibil sa ii faci sa dispara complet din casa ta, dar aspirarea periodica si curatarea te ajuta sa minimizezi reproducerea lor. Folosind sisteme de tratare a aerului, cum ar fi dezumidificatoare si purificatoare de aer poti tine, de asemenea, praful sub control.

Monoxid de carbon
Este una dintre toxinele mortale, inalarea iti acesteia iti poate fi fatala. Este o substanta fara miros care se poate scurge din sistemele de evacuare auto, sobe cu gaz, seminee, camine, si alte aparate. Cea mai buna protectie impotriva acestui gaz este instalarea unui detector de monoxid de carbon in casa ta.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri