15 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Bianca a răbufnit: ,,Tata nu mi-a zis niciodată că mă iubește"


În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, există mărturisiri din partea concurenților, care uimesc publicul și nu numai atât, în fiecare zi de joi.


In articol:

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce a declarat Bianca, încă de la începutul emisiunii despre ce își dorește de la viitorul suflet-pereche, dar și ce s-a întâmplat în momentul de răbufnire pe care l-a avut aceasta în ziua confesiunilor.

casa iubirii 2022

Citeste si: Andreea Mantea a dat prima pedeapsă în "Casa iubirii": "Nu poţi chema pe nimeni"

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți   și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în  Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar

sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 14 aprilile 2022- Casa Iubirii: Kinga și Radu fac noi declarații: „Te-aș mânca!”

 

Ce caută Bianca la sufletul ei pereche

Bianca Mitroi se descria ca având o fire diferită pe care majoritatea persoanelor din jurul ei, obișnuiesc să o observe în cel mai scurt timp.

Aceasta este o persoană plină de energie, sensibilă, dar totodată și sinceră.

Tânăra a venit în Casa iubirii pentru a-și găsi marea iubire, însă nu pe oricine, fiind puțin mai pretențioasă atunci când vine vorba de bărbați. Își dorește să plece din Casa iubirii alături de un bărbat puternic, care să o facă și pe ea să se simtă cea mai puternică femeie, însă nu oriunde, ci doar în brațele lui.

Bianca Mitroi este foarte hotărâtă în a-și găsi un partener care să îi ofere acel sentiment profund. Își dorește ca bărbatul care urmează să rămână în viața ei, să o cucerească, însă nu oricum, ci mental, deși ține să precizeze că și aspectul fizic este important pentru aceasta.

Să-mi transmită ceva mai mult. Să-l simt că este pentru mine. Bunătatea mă atrage foarte mult, să se reflecte așa prin privire, gesturi. Să știu că este acolo pentru mine când am nevoie de el ”, a precizat Bianca Mitroi la intrarea în Casa iubirii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: 14 aprilie 2022- Casa Iubirii: Iolanda și Mihai sunt protagoniștii primului sărut din casă!

 

Bianca a răbufnit în Casa iubirii

Așa cum în fiecare zi de joi, concurenții din Casa iubirii obișnuiesc să facă mărturisiri din viața lor personală, pentru a se deschide în fața celorlalți participanți ai show-ului de dating, dar și în fața publicului telespectator, Bianca a emoționat pe toată lumea cu mărturisirea pe care a făcut-o.

De această dată, fiecare concurent în parte a tras câte un bilețel, pe care era scris un început al unei fraze, urmând ca aceștia să o continue prin intermediul trăirilor pe care le-au avut de-a lungul vieții. În momentul în care Bianca a tras bilețelul, pe acesta scria: „Regret momentul în care i-am spus tatălui că..”. Frază la care Bianca a ținut să menționeze că între ea și tatăl său nu există o comunicare foarte bună. Iar deși au locuit amândoi în aceeași casă, Bianca mărturisește că nu a reușit să se deschidă în fața lui așa cum poate că ar fi trebuit.

Relația dintre Bianca și tatăl său este una normală, ținând cont că acesta i-a fost mereu alături ei și mamei sale, însă cu toate acestea, cei doi nu au reușit să poarte o discuție mai profundă până în momentul de față.

În momentul în care prezentatoare show-ului de dating, Andreea Mantea, i-a adresat întrebarea „ Tatăl tău ți-a spus vreodată „te iubesc”? ”, Bianca a avut un răspuns care a lăsat o urmă în inima fiecărui concurent în parte, zicând „ Nu mi-a spus niciodată, dar eu sunt convinsă că el mă iubește... în felul lui ”.

Acestea nu au fost singurele mărturisiri care au avut loc ieri, în Casa iubirii. Fiecare concurent în parte din cei 14, au tras câte un bilețel și au povestit despre o întâmplare din viața lor, mai mult sau mai puțin fericită. Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating, Casa iubirii, pentru a vă susține preferații și pentru a fi la curent cu toate noutățile.

casa iubirii azi

Citeste si: 13 aprilile 2022- Casa Iubirii: Kinga și Radu o să formeze un cuplu? "Eu m-am deschis în fața ta!"


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea a dat prima pedeapsă în "Casa iubirii": "Nu poţi chema pe nimeni"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga și Radu fac noi declarații: „Te-aș mânca!”

14 aprilie 2022 - Casa Iubirii: Iolanda și Mihai sunt protagoniștii primului sărut din casă!

Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul altor femei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri