14 aprilile 2022 - Casa Iubirii: Kinga și Radu fac noi declarații: „Te-aș mânca!”


Casa Iubirii, cel mai iubit show matrimonial din țară, aduce în prim-plan poveștilor celor 14 concurenți, dar și dorințele acestora de a-și găsi sufletele pereche. Radu și Kinga au reușit să lege sentimente profunde, iar declrațiile de dragoste nu întârzie să apară! Vor pleca cei doi la braț din emisiunea matrimonială?


In articol:

Cei doi concureți au pășit în Casa Iubirii de la Kanal D în speranța că își vor întâlni sufletul pereche. Pregătiți complet pentru noi povești de dragoste, Radu și Kinga fac deliciul telespectatorilor cu declarațiile lor de iubire. Cum a decurs ultima lor întâlnire și ce au stabilit cei doi tineri îndrăgostiți?

Citeste si: Gala CASA IUBIRII: Larisa a izbucnit în lacrimi! „Nu vreau să vin în emisiune să mă cert și atunci mai bine plec acasă!"

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Radu și Kinga, din ce în ce mai apropiați

De data aceasta, Kinga l-a surprins plăcut pe Radu în camera roșie. Blondina s-a gândit să îi ofere un balon în formă de inimă, pe care a și notat câteva mesaje dulci. „Ce faci, măi? Vrei să mă pupi? Te-aș mânca! Te gândești la mine? Sunt frumoasă? Sunt specială pentru tine? Te pup!”, au fost mesajele scrise de Kinga pe balonul roșu.

În mod evident impresionat de gestul făcut de Kinga, Radu  și-a exprimat dorința de a o ține în brațe și de a-i arăta afecțiune: „Vreau să te țin în brațe. Mie îmi place să te mângâi, să te știu lângă mine. Așa îmi place să protejez o fată”.

Supriza tinerei pentru Radu vine cu ocazia zilei lui de naștere.

Radu Nițu a împlinit 26 de ani pe data de 13 aprilie. Cei doi se privesc cu pasiune și au încredere că vor începe o relație de lungă durată, însă nu vor să se grăbească și nu vor să strice ceea ce au trăit până acum.

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO de la CASA IUBIRII. „În dragoste nu am prea câștigat. Vreau să iubesc și să fiu iubită”

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cine este Radu Nițu

Radu Nițu, pe numele său întreg Marian Radu Nițu, este unul dintre cei 14 concurenți din cadrul emisiunii Casa Iubirii. Acesta vine din Slobozia, Ialomița, și și-a exprimat încă de la început dorința de a se îndrăgosti din nou.

În prezent, tânărul are un loc de muncă stabil, ocupând funcția de vânzător-gestionar în cadrul unui pet shop. Radu Nițu a schimbat, de-a lungul timpului, mai multe locuri de muncă printre care și operator call center și reporter la o televiziune din Slobozia.

Înainte de a păși în Casa Iubirii de la Kanal D, Radu Nițu nu a avut prea mult noroc în dragoste. Acum speră la o iubire ca în povești și pare că face deja primii pași în această direcție alături de Kinga, concurenta care s-a îndrăgostit de el la prima vedere.

Cine este Kinga

Lidia Persida Kinga Suto, pe numele său complet, are frumoasa vârstă de 23 de ani și este de profesie antrenor de fitness. Tânăra deține titlul de vicecampioană la Cupa Europeană și mândrește cu multe alte medalii sportive în acest domeniu.

Kinga s-a îndrăgostit la prima vedere de Radu și face eforturi pentru a rămâne alături de el. Cei doi se numără printre cei mai apreciați concurenți din Casa Iubirii, iar telespectatorii abia așteaptă să îi vadă împreună.

Citeste si: Cu ce se ocupă RADU NIȚU de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă lucrul cel mai de preț”

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

14 aprilile 2022 - Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Casa iubirii, programul TV de la Kanal D

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei 14 concurenți și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Concurenții vor avea o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are CRISTIAN CAPRICEANĂ din CASA IUBIRII. „„Nu am avut o relație de lungă durată până acum. Toată viața mi-am dorit să fie fetele mai mari ca mine"

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Ce vârstă are CĂTĂLIN COMĂNIȚĂ din CASA IUBIRII. „Am studiat Administrație Publică, dar nu profesez în domeniu"

Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri