10 lucruri pe care nu trebuie să le spui într-o relaţie de cuplu


Bărbaţii implicaţii în relaţii de cuplu ştiu că există o mulţime de momente când ar trebui să-şi muşte limba şi să tacă. Întrebări de genul „Această rochie mă face grasă?” şi „Crezi că blonda aia e tare?” sunt puse săptămânal şi nu există un răspuns corect la ele pentru bărbaţii care sunt într-o relaţie de cuplu.

Iată câteva lucruri pe care n-ar trebuie să le spui când te afli într-o relaţie de cuplu, dacă nu-ţi doreşti să dormi, în cel mai fericit caz, singur pe canapeaua din sufragerie.

Relaţie de cuplu # 1: Am ieşit la o cafea cu fosta iubită

Ce-ai făcut? Şi ai curajul să i-o spui cu atâta candoare? Îţi poţi închipui şi singur că un taifun va părea o uşoară ploaie de vară pe lângă izbucnirea de furie a iubitei tale. Niciodată nu trebuie să aduci în discuţie fosta… Cu atât mai mult să-i dezvălui soţiei că ai ieşit, chiar şi la o cafea cu ea.

Relaţie de cuplu # 2: (pune un nume aici) hai să încercăm poziţia asta

Ar trebui să ştii deja că dacă o strigi pe iubita ta cu un alt nume de fată este de rău. Iar dacă ai făcut-o în timp ce faceţi amor lucrurile sunt cu atât mai grave. Pregăteşte-te pentru tot ce este mai rău ca şi pentru o perioadă lungă de… abstinenţă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Transferul anului; Denise Rifai intra in echipa Kanal D!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri