Horoscop Minerva: Conjuctia Venus - Jupiter afecteaza toate zodiile. Probleme in cuplu, dar si la job


Astrologul Minerva ne-a vorbit despre cum sunt afectate zodiile de conjucţia lui Venus cu Jupiter. Dacă unii nativi vor avea parte de multe beneficii, în special materiale, alţii se pot lovi de probleme în relaţiile sentimentale.

Berbec

Îţi vei da seama că relaţiile adevărate se bazează şi pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă şi vei lua în considerare şi părerea jumătăţii tale. Deşi nu este de cele mai multe ori uşor, încearcă să porţi discuţiile deschis, să fii cât mai clară şi să eviţi astfel neînţelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci aşteaptă-te şi la reacţii negative şi discuţii în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncţie cu Jupiter îţi va aduce multe momente tensionate în relaţia de cuplu. Astfel, vor apărea discuţii în contradictoriu, care te vor face să te gândeşti dacă acesta este viitorul pe care ţi-l doreşti alături de perechea ta. Atunci când vorbiţi, rar se întâmplă să o faceţi pe un ton adecvat. Amândoi aveţi reacţii exagerate şi vă enervaţi din orice lucru mărunt. Gândeşte-te bine la decizia pe care urmează să o iei şi ia în considerare şi părerea perechii tale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fanii Puterea Dragostei sunt in alertă! Livian și Bianca au fugit de la hotel, după scandalul despre videochat? „Și-au luat bagajele și au plecat. Staff-ul nu îi găsește”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri