Prajitura "Craiasa Zapezii" - Ideala pentru sarbatorile de iarna

Prajitura "Craiasa Zapezii" este ideala pentru masa de Craciun. Gustul ei desavarsit de cucereste de la prima inghititura.

Ingrediente:

Pentru blat:

4 linguri faina
5 linguri de zahar
5 albusuri
3 linguri ulei
1/2 pachet praf de copt

Pentru crema:
4 linguri amidon alimentar (faina)
150 gr zahar
3 plicuri zahar vanilat
5 galbenusuri
500 ml lapte
100 gr ciocolata amaruie
250 gr margarina Rama Maestro

Prajitura cu mere si biscuiti, fara COACERE! Perfecta pentru post!

Alte ingrediente:
200 ml lapte
200 gr biscuiti Petite Beurre
250 ml frisca
50 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

Blat:
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se topeste. Adaugam treptat si uleiul, mixam si apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam peste cap cu o lingura de lemn.
Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (dimensiuni 25×35) apoi coacem 15 minute, la 175 grade Celsius.
Scoatem blatul si caldut il insiropam cu 3-4 linguri de lapte cald.

Prajitura economica cu blat de cacao si umplutura de cocos!

Citeste continuarea AICI.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri