Planul de slabire conceput de Bob Harper. Poti scapa de 15 kilograme in mai putin de luna

Planul de slabire conceput de Bob Harper. Poti scapa de 15 kilograme in mai putin de luna
Planul de slabire conceput de Bob Harper. Poti scapa de 15 kilograme in mai putin de luna

Este o autoritate cand vine vorba de slabire. Bob Harper a ajutat numerosi oameni sa fie sanatosi si sa scape de surplusul de kilograme in emisiunea "The Biggest Looser", iar in cea mai noua carte a lui ne invata cum sa slabim repede.

Urmeaza indicatiile de mai jos si vei scapa de 15 kg in doar 3 spatamani. Nu vei manca de doua ori acelasi lucru daca nu vrei, dar trebuie sa urmezi cu strictete regulile.

Bea cafea

Planul de slabit al lui Bob Harper incepe de cand te trezesti. Cafeaua iti trezeste metabolismul si te ajuta sa arzi mai multe calorii. Cafeaua, potrivit studiilor, te ajuta sa scapi de pofta de mancare.

E recomandat sa bei cafea obsinuita in loc de cea decofeinizata. Cafeina iti da energie. Poti bea 3 cafele pe zi.

Consuma ulei de peste la fiecare masa
Bob Harper recomanda consumarea a 1000 mg de ulei de peste la fiecare masa. Acest ulei este plin de omega 3, ajuta la prevenirea inflamatiilor si iti revitalizeaza corpul. Consuma ulei de peste in fiecare zi si nu vei avea probleme cu durerile de muschi.


Regula 40-40-20
Farfuria ta ar trebui sa fie compusa din 40% carbohidrati, 40% proteine pure si 20% grasimi bune. In decursul anilor, Bob a experimentat cu diverse proportii si a ajuns la concluzia ca aceste procente sunt cele mai bune pentru a slabi si pentru a-ti da nutrientii de care ai nevoie. Proteinele iti trezesc metabolismul si ajuta la cresterea masei musculare.

Carbohidratii iti dau energie si sunt plini de fibre care te ajuta sa te simti satula mai mult timp.
Oamenii cred ca grasimile impiedica scaderea in greutate. Dar grasimile bune sunt necesare pentru a metine sanatatea celulelor.

Fara carbohidrati complecsi dupa micul dejun
Poti consuma carbohidrati complecsi numai dimineata. Asa ca poti manca paine, cereale si chiar paste la micul dejun. Ai nevoie de acesti carbohidrati dimineata pentru a avea energie toata ziua. Nu mai consuma carbohidrati dupa micul dejun daca vrei sa scapi de kg in plus.


Hidrateaza-te!
Incepand de la micul dejun bea cel putin 480 ml de apa. Atfel te vei simti hidratata toata ziua si vei scapa de excesul de apa din organism curatandu-l in acelasi timp.

Fa exercitii
Ultimul pas al planului este sa faci exercitii cel putin 15 minute in fiecare zi. Nu trebuie sa ai echipament special si nici sa faci cine stie ce exercitii.
Poti incerca sarituri sau abdomene pentru a slabi eficient.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Sursa



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Minodora, despre cum ar trebui să se comporte bărbații și femeile într-o relație: „Bărbatul, cum ți-l înveți, așa îl ai, de la bun început. Femeile sunt foarte sensibile și delicate.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies