Planta asta te scapa de arsuri, ulcer si hemoroizi!

Planta asta te scapa de arsuri, ulcer si hemoroizi!
Planta asta te scapa de arsuri, ulcer si hemoroizi!

Aceste flori sunt cunoscute din vechime pentru proprietatile benefice în cazul unor forme de cancer si chiar in medicina contemporana.

Galbenele- afectiuni uz intern si extern

- Pentru uz intern galbenelele au un efect terapeutic remarcabil in tratarea unor boli ca ulcerul gastric si duodenal, ictere, ulceratii canceroase, hemoroizi, inflamatii ale colonului sau boli de ficat.

- Ca uz extern folositi cu incredere galbenele sub forma de tinctura de galbenele, ceai de galbenele, infuzie sau alifie de galbenele pentru tratarea unor afectiuni ca micoze, rani purulente, acneed, leucoree, arsuri, leziuni ulceroase ale sanilor, cancerul mamar si al pielii.

Infuzia cu galbenele

Pentru infuzia cu galbenele se pun 2 lingurite cu varf de floare uscata de galbenele in 350 ml apa clocotita. Din infuzie se bea caldut ceaiul de trei ori pe zi inainte cu o jumatate de ora de a lua masa. O infuzie mai puternic concentrata se face din 4 linguri de flori de galbenele la 250 ml apa din care se beau 3 lingurite pe zi.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Planta care va scapa de dependenta de alcool si tutun

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies