Metoda e revolutionara si 100% naturala! Cum iti poti vopsi parul cu zat de cafea

Metoda e revolutionara si 100% naturala! Cum iti poti vopsi parul cu zat de cafea
Metoda e revolutionara si 100% naturala! Cum iti poti vopsi parul cu zat de cafea

Zatul de cafea are numeroase intrebuintari in cosmetica, putand fi utilizat in diverse combinatii pentru masti de fata, corp si chiar par.

Mai mult, daca iti doresti o nuanta ciocolatie a parului, il poti folosi. Nu vrei vopsea din comert, dar ti-ar placea cateva reflexii pe suvitele de par, atunci poti apela la varianta 100% naturala.

Ce trebuie sa faci:

Fierbe zatul de cafea in apa, trei linguri de zat la 300 ml de apa. Dupa ce da in clocot, se ia de pe foc si se lasa putin la racit, apoi se aplica pe par.

Ca sa actioneze in profunzime, trebuie sa tii amestecul cel putin o jumatate de ora. La final, clateste parul cu multa apa si spala-te ca de obicei, cu apa din abundenta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Rebecca și Gagea au fost provocați să se gândească la motivele care i-ar putea lega din punct de vedere amoros:„Simt că între noi doi ar putea să fie mult mai mult decât este la momentul actual.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies