Leacuri naturale pentru raguseala

Leacuri naturale pentru raguseala
Leacuri naturale pentru raguseala

Modificarile anormale de voce, cunoscute in mod popular drept "raguseala”. Aceasta iritare a corzilor vocale poate fi tratata cu succes si fara medicamente. Va prezentam câteva leacuri pentru raguseala.

Este important de stiut ca raguseala poate crea inclusiv dificultati de respiratie, in acest caz fiind necesar consultul unui specialist. Leacuri pentru raguseala:

Lamâie si ardei iute

Un prim remediu naturist pe care il puteti folosi pentru a va trata de raguseala este sa turnati o ceasca de apa fierbinte peste un sfert de lingurita cu ardei iute, precum si peste câteva picaturi de lamâie.

Amestecati tot continutul circa un minut, apoi sorbiti putin câte putin, scrie Adevarul.

Sucul de menta

O alta modalitate prin care puteti calma iritarea corzilor vocale este sa amestecati putin suc de menta cu sare si apa, folosind acest continut pentru gargara.

Ridichea neagra

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Inca un aliment minune care va poate ajuta sa scapati de raguseala este ridichea neagra.

Dupa ce curatati si feliati ridichea, puneti feliile intr-un vas, cu zahar intre ele. Lasati-le câteva ore si beti apoi sucul pe care il lasa acestea.

Ceaiuri si infuzii cu tei

Intr-o cana cu ceai de tei puteti stoarce suc de lamâie, aceasta combinatie fiind deosebit de benefica pentru tratarea raguselii. O alta modalitate este sa realizati o infuzie cu flori uscate de tei pe care sa le puneti intr-un vas cu apa clocotita.

Otetul de mere

Un alt remediu important pentru tratarea raguselii este si otetul de mere. Amestecati o lingurita de otet de mere cu jumatate de cana de apa si beti câte putin, la interval de circa sapte ore.

Scortisoara

Intr-un mod asemanator puteti prepera un remediu pentru inflamarea corzilor vocale si din scortisoara. Mai exact, amestecati intr-un pahar cu apa o lingurita de scortisoara si una de nucsoara, apoi beti din acest continut in fiecare zi.

Smochine si migdale

Pentru a va trata de raguseala, puteti sa apelati si la doua-trei smochine uscate pe care sa le puneti intr-un pahar cu apa calda, timp pentru circa doua ore. Ulterior, pisati smochinele pâna când aveti o pasta fina. Adaugati apoi si o lingurita de miere de albine si consumati acest continut seara, impreuna cu un pahar de apa calda.



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

5 motive pentru care părul nu mai crește

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies