Dieta cu supa de corcoduse! "Topeste" 5 kilograme in 7 zile

Dieta cu supa de corcoduse!
Dieta cu supa de corcoduse! "Topeste" 5 kilograme in 7 zile

Dieta cu supa de corcoduse te splabeste rapid! Poti pierde pana la 5 kilograme in doar 7 zile.

Reteta de supa de corcoduse

Puneti intr-o oala cam doua kilograme de corcoduse, un pahar de apa, acoperiti cu capac si lasati la foc potrivit pana se inmoaie corcodusele si se pot desprinde de pe samburi.

Separati pulpa corcoduselor trecandu-le prin sita si lasati-o sa se raceasca. Intr-un litru de supa de oase puneti sa fiarba o ceapa mare, doi morcovi, un pastarnac, doua radacini de patrunjel, asezonati cu sare, piper si dafin.

Cand legumele sunt fierte, pasati-le, amestecati-le cu plpa de corcoduse, si puneti-le din nou la fiert, amestecand mereu pana supa prinde putina consistenta. La final adaugati unt, un strop  de sos de soia, o lingura de zahar si cateva lingurite de ketchup de calitate.

Serviti fierbinte cu smantana acida si crutoane de paine din belsug. Este o supa racoroasa, dulce-acrisoara si merge foarte bine si rece scoasa din frigider.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

6 trucuri pe care trebuie să le știi atunci când folosești rujul. Indiferent de culoare, alege să întorci privirile de fiecare dată

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Care a fost, de fapt, cauza infecției la genunchi a lui Florin Piersic

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies