Dieta care promite pierderea a 5 kilograme in doar 3 zile

Dieta care promite pierderea a 5 kilograme in doar 3 zile
Dieta care promite pierderea a 5 kilograme in doar 3 zile

Daca vreti sa pierdeti rapid in greutate si credeti ca aveti disciplina unui soldat, ati putea incerca dieta militara.

Aceasta promite pierderea in greutate a 5 kilograme in 3 zile, daca este urmata cu atentie, scrie ibtimes.com. Planul dietei ofera un ghid in care este explicat pas cu pas ce alimente si lichide sunt premise. Totul se bazeaza pe numarul de calorii de care organismul are nevoie pentru a arde zilnic grasime.

Planul dietei militare:

Ziua 1: Mic dejun: o jumatate de grepfruit; 1 felie de paine prajita; 2 linguri de unt de arahide; 1 cana de cafea sau ceai.

Pranz: 1/2 cana de ton (la conserva sau proaspat), 1 felie de paine prajita, ceai sau cafea. Cina: 85 de grame de carne (orice tip); 1 cana de fasole verde; jumatate de banana, 1 mar mic, 1 cana de inghetata de vanilie.

Ziua 2: Mic dejun: 1 ou (gatit cum iti place), 1 felie de paine prajita, o jumatate de banana Pranz: 1 cana de branza Cottage (sau 1 felie de branza Cheddar), 1 ou fiert tare, 5 biscuiti crocanti dietetici.

Cina: 2 crenvursti din carne de curcan sau pui, 1 cana de broccoli, 1/2 cana de morcovi, 1/2 banana si 1/2 cana de inghetata de vanilie.

Ziua 3: Mic dejun: 5 biscuiti crocanti, 1 felie de branza Cheddar, 1 mar mic Pranz: 1 ou fiert tare si 1 felie de paine prajita Cina: 1 cana de ton, 1/2 banana, 1 cana de inghetata de vanilie. Dupa terminarea celor 3 zile de dieta, revii la alimentele pe care le consumai de obicei, cel putin 4 zile.

Poti repeta planul de dieta, dar numai dupa aceasta perioada. Conform medicilor, dieta nu este recomandata femeilor insarcinate, celor care alapteaza, varstnicilor sau oricarei persoane cu afectiuni cronice.

sursa: adevarul.ro



Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Slabeste 8 kilograme in 7 zile cu dieta indiana! Ce trebuie sa mananci in fiecare zi!

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies