3 remedii naturiste pentru scaderea colesterolului

3 remedii naturiste pentru scaderea colesterolului
3 remedii naturiste pentru scaderea colesterolului

In afara de medicamente, colesterolul poate fi tinut in frau si cu ajutorul unor alimente si plante. Iata cateva remedii naturiste pentru scaderea colesterolului:

1. Bautura anti-colesterol
Varsati o cana de lapte de soia in bolul mixerului, adaugati doua linguri de seminte de in inmuiate in prealabil, si cateva fructe rosii, proaspete sau congelate. Mixati toate ingredientele. Proteina din soia si semintele de in fac sa scada nivelul colesterolului rau si il ridica pe cel bun, in vreme ce fibrele continute in fructele rosii duc la scaderea valorilor generale ale colesterolului.



2. Uleiul de germeni de porumb
Un tratament naturist deosebit de eficient pentru reducerea colesterolului este uleiul de germeni de porumb, cu conditia ca acesta sa fie utilizat in stare naturala, deoarece prin prajire sau fierbere isi pierde proprietatile curative. In consecinta, il puteti folosi cu succes atat la salate, precum si la mancaruri gatite, dar in acest caz uleiul se va adauga la sfarsit, dupa prepararea lor prin fierbere.


3. Infuzie de frunze de maslin

Se bea, timp de 21 de zile pe luna, 3 cani de infuzie preparata din 10 frunze de maslin la o cana de apa. Infuzia trebuie consumata cu o jumatate de ora inaintea meselor principale.

Sursa: secretele.com

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies