Zodiile si casatoria: ce nativi ce grabesc la altar si ce zodii vor sa fie libere toata viata!


Zodiile si casatoria: ce nativi ce grabesc la altar si ce zodii vor sa fie libere toata viata!

Cand vine vorba de casatorie, zodiile se comporta diferit. Unele se grabesc la altar, altele ezita. Unele sunt statornice si vor legamant pe viata, altele sunt ceva mai schimbatoare, adora libertatea si posibilitatea de a se razgandi pe parcurs.

LEU

Leul nu doreste sa se lege musai prin casatorie, de cineva, dar o face cu usurinta daca iubeste. Multi Lei sa grabesc la altar si fac asta ca pe o joaca, cu usurinta, ca si cum e nimica toata.
Casatoria este si un mijloc de obtinere a recunoasterii, atentiei si admiratiei, de aceea nu se casatoreste cu oricine ci cu cineva care are anumite standarde si contribuie la imaginea Leului, insotindu-l pe acesta.


Leul nu este neaparat statornic din cale-afara, dar poate fi un partener extrem de dedicat, onest si nobil. Totul este sa se simta apreciat si iubit, pentru ca in caz contrar isi va cauta admiratie in alta parte si poate ajunge in bratele altcuiva.

FECIOARA

Semn analitic, perfecţionist şi logic, Fecioara poate sǎ aştepte mulţi ani pânǎ când sǎ fie sigurǎ cǎ şi-a gǎsit partenerul potrivit.

Acest nativ nu acceptǎ pe oricine în viaţa lui. Dar daca cineva reuseste sa treaca anumite teste la care il supune Fecioara, ii va fi dedicat pana la sfarsit.
Totusi, Fecioara este semn mutabil, asa ca e posibil sa vrea schimbari multe, deci exista si posibilitatea de a se razgandi in privinta relatiei si partenerului. De aceea, are nevoie de un partener ceva mai stabil si statornic, care sa stie sa tina relatia solida si s-o ancoreze.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Oana Hanganu. Toate zodiile vor fi afectate! Ce ti se intampla TIE!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 14 - 20 august: Probleme in iubire si cu banii pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 14 august: O zi plina de probleme pentru doua zodii

Horoscop AstroCafe pentru 13 august: O duminica agitata pentru pesti

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri