Zodiile obsedate de perfectiune. Daca nu sunt cei mai buni sufera!


Persoanele perfectioniste sunt la mare cautare cand este vorba de un job, dar se poate cadea foarte usor in extrema cealalta, in a dezvolta o adevarata obsesie din acest lucru.

Odata ajunsi in acest punct, este foarte greu sa va mai reveniti, deoarece nu prea mai exista cale de intoarcere. Motivul prezentat mai sus este mai mult decat de ajuns pentru a dezbate acest subiect, al zodiilor obsedate de-a dreptul de perfectiune; pentru a sti daca avem langa noi o asemenea persoana sau daca o intalnim, iata la ce trebuie sa ne asteptam.

5. Rac

Sunteti o familista convinsa si doriti un mediu cat mai bun pentru copii si partener. Asta inseamna ca nu va veti multumi cu facutul curateniei o data la doua zile, ci veti sta pe tot parcursul unei zile cu mana-n detergent sau cu oala de mancare pe aragaz. Partenerul de viata trebuie sa aiba mereu hainele calcate si spalate, deoarece vor reflecta imaginea asa ca, din acest punct de vedere, obsesia pentru perfectiune este intinsa la maximum in cazul de fata. In ceea ce priveste locul de munca si prestatia, sunteti mai delasatoare in comparatie cu cazurile de mai sus.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri