Zodiile care vor avea un 2018 de poveste - Sunt favorizate de astre si iubire de Dumnezeu


Anul 2018 va da unor nativi ceea ce nu au dat niciodată alţi ani, mai exact un noroc pur, care va trebui însă să fie meritat.

Altfel spus, câţiva dintre ei vor avea şanse unice de care vor putea profita la maximum, însă depinde doar de ei dacă ştiu cum anume să acţioneze la momentul dat. Află dacă te regăseşti şi tu printre norocoşi!

Taur 

Dacă până acum nu ai avut noroc în dragoste, anul 2018 s-ar putea să îţi aducă o relaţie aşa cum nu ai mai avut niciodată. E posibil să te îndrăgosteşti nebuneşte chiar la începutul anului, însă idila să nu fie una frumoasă de la început, ci cu o mulţime de obstacole şi complicaţii. Va trebui să faci faţă unor teste karmice, menite să îţi pună sufletul la încercare. Depinde doar de tine dacă vei reuşi să treci cu brio peste ele sau nu. Cert este că partenerul îţi va fura privirile încă de la prima vedere, însă va fi o provocare să îl cucereşti, căci nu e o persoană uşor de impresionat. La un moment dat, s-ar putea să descoperi ceva care să nu îţi placă la el, însă decizia îţi va aparţine dacă mergi mai departe sau întrerupi orice legătură.

CIteste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Rafila vorbește despre medicamentul care ne poate distruge sănătatea!

Este mai celebră decât ea! Cine este de fapt mama Dianei Șoșoacă

Suprinde-o cu un cadou pe care să îl picteze!

Cea mai bună tartă cu brânză dulce. Ingrediente și mod de preparare

Puterea Dragostei 27 ianuarie: Aya îndrăgostită în secret unul dintre concurenți! Se formează un nou cuplu?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, cu Petre Roman invitat, a fost urmărită de peste un milion de telespectatori

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri