Zodiile care înșală până la Crăciun! Nu se mai pot abține


Patru zodii calcă strâmb până la Crăciun.


In articol:

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar câțiva nativi încheie anul într-un mod cu totul neașteptat. Patru zodii încheie anul în brațele altei persoane decât ale partenerului de viață.

Mulți dintre nativi sunt loiali și nici măcar nu se gândesc o secundă să calce strâmb. Alții, în schimb, nu mai pot rezista tentației și vor călca strâmb.

Nativii zodiei Scorpion sunt cunoscuți pentru faptul că uneori le fug ochii în mai multe direcții, iar în această perioadă sunt mai împrăștiați ca oricând. Nu este exclus ca cineva să le atragă atenția suficient de mult pentru a călca stâmb. Pentru acești nativi, este o adevărată provocare, iar acest lucru îi va impulsiona să fie și mai cuceritori și mai fermecători decât de obicei. Cu greu va putea cineva să le reziste.

Citeste si: Horoscop 2 octombrie 2019. O zodie, pregătită să calce strâmb

Citeste si: Mercur în Scorpion, pe data de 3 octombrie! Totul iese la iveală

Citeste si: Cum atragi simpatia în funcție de zodie, potrivit maestrului Mihai Voropchievici! Leii, spre exemplu...

Când vine vorba despre înșelat, nativii zodiei Rac nici nu se gândesc la așa ceva. Însă, în perioada care urmează, ceva se întâmplă în viața lor și, pentru prima dată, vor face ceva de care nu vor fi prea mândri.

Nativii zodiei Săgetător uită de conștiință pentru o persoană specială

Chiar dacă își vor face mustrări de conștiință, nativii zodiei Rac își vor petrece sărbătorile de iarnă în brațele altei persoane, nevenindu-le să creadă că este posibil ca ei să procedeze în acest mod. Din păcate, relația nu va dura mult, căci conștiința îi va apăsa mult prea mult.

Nici nativii zodiei Leu nu încheie anul în maniera așteptată de ei, iar cineva din trecut este posibil să apară în viața lor și să le dea existența peste cap. Vor uita cine sunt și cu cine sunt și se vor avânta cu capul înainte într-o relație interzisă.

A patra zodie care calcă strâmb până la Crăciun este zodia Săgetător. Nativii acestei zodii vor lăsa deoparte toate lecțiile de moralitate pe care le predau celorlalți și vor încerca un lucru nou. Sărbătorile este posibil să îi prindă într-un loc romantic alături de o amantă sau de un amant. Cu siguranță că această poveste le va schimba pentru totdeauna viața.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum atragi simpatia în funcție de zodie, potrivit maestrului Mihai Voropchievici! Leii, spre exemplu...

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Horoscop 2 octombrie 2019. O zodie, pregătită să calce strâmb

Mercur în Scorpion, pe data de 3 octombrie! Totul iese la iveală

HOROSCOPUL runelor pentru 30 septembrie - 6 octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Doamne, ce săptămână!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Gina Matache, mama Deliei, a ajuns la spital! Ce a pățit artista de muzică populară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri