Mercur în Scorpion, pe data de 3 octombrie! Totul iese la iveală


Mercur în Scorpion, pe data de 3 octombrie! Totul iese la iveală

Mercur în Scorpion vine cu o schimbare radicală.

Pe data de 3 octombrie, Mercur intră în Scorpion. Acest eveniment astral vine cu o mulțime de schimbări în viața personală și profesională.

Adevărurile încep să iasă la iveală, iar tot ce am încercat ani întregi să ținem ascuns, va ieși la suprafață și va schimba vieți.

Pe data de 1 octombrie 2019, Venus (în Balanță) în cuadrat cu Pluton (în Capricorn) trasează un asepect tensionat, iar lucrurile încep să se înrăutățească.

Acest lucru vine cu transformări iremediabile atât în viața de familie, cât și în sfera profesională. În cazul în care nu se acordă o atenție deosebită, lucrurile pot lua o turnură dramatică. Se recomandă multă prudență la locul de muncă, pentru că unele remarci pot aduce cu sine concedieri ori conflicte între colegi.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 30 septembrie- 6 octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Doamne, ce săptămână!

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 septembrie- 6 octombrie 2019. Lecţii de viaţă, schimbări radicale!

Citeste si: Zodiile care cunosc marea dragoste în această toamnă

Mercur este un adevărat detector de minciuni, astfel că în perioada care urmează, fiecare zodie va încerca să obțină cât mai multe răspunsuri din partea celorlalți. Este cel mai bun moment pentru a afla ce simt ceilalți despre tine și ce părere au despre tine și despre personalitatea ta.

Cu greu va putea cineva să mintă. Se vor naște relații în aceste zile, dar se vor destrăma și multe prietenii care păreau extrem de solide, pentru că pur și simplu va fi greu să nu spui ce simți și ce vrei.

Vrei să știi în cine poți avea încredere și în cine nu, așa că multe secrete vor ieși la iveală și vor confirma cele mai mari temeri  pe care le ai despre cei de lângă tine.

Dar, pe de altă parte, ar fi bine să profiți din plin de această oportunitate, pentru că nu vei mai beneficia curând de ea.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 1 octombrie 2019! Cine începe luna în lacrimi

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Zodiile care cunosc marea dragoste în această toamnă

HOROSCOPUL runelor pentru 30 septembrie - 6 octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Doamne, ce săptămână!

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Lecţii de viaţă, schimbări radicale!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri