Zodii protejate de Sfânta Maria la finalul anului 2022. Acestea nu vor fi urmărite de ghinion


Zodiile din horoscop sunt protejate în majoritate de către Dumnezeu, însă trei dintre ele vor fi protejate Sfânta Maria pe final de anul 2022, reușind să scape de ghinion. Iată care sunt zodiile care vor scăpa de ghinion!


In articol:

Fecioara Maria este regina tuturor îngerilor și arhanghelilor, fiind prea iubita mamă a lui Iisus care are puterea de a veghea oamenii cu iubirea ei nemărginită și protecția sa maternă.

Fecioara Maria este considerată un vindecător puternic și plin de compasiune, dar totodată un învățător din punct de vedere spiritual pentru oameni, având dorința de a-i ajuta pe toți, indiferent de religia fiecăruia. Ea are puterea de a vedea ce se află înainte la orizont. Datorită faptului că ține așa de mult la întreaga lume, îi ghidează să treacă la acțiune, să le ajusteze punctul de vedere, să le mențină credința, și să îi ajute în toate situațiile. 

Cele trei zodii protejate de Sfânta Maria în anul 2022

Vărsător

Nativii acestui semn zodiacal vor fi primii care vor beneficia de protecția din partea Sfintei Maria. Chiar dacă unii dintre aceștia au trecut printr-o perioadă destul de neplăcută, viața lor se va schimba radical în scurt timp. Vărsătorii vor scăpa de ghinionul pe care l-au avut până în prezent, și vor realiza faptul că au nevoie de mai multă credință în viața lor.

Citeste si: Zodiac 10 octombrie 2022. Află ce zodie va avea un nou început

Zodii protejate de Sfânta Maria la finalul anului 2022

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Calendar ortodox 9 octombrie 2022. "Apostole Iacov, mie celui ce încep a lăuda cinstit praznicul tău; străluceşte-mi şi luminea­ză-mi inima, cu rugăciunile tale!"

Leu

Cea de-a doua zodie care se va bucura de noroc pe plan spiritual este zodia Leu. Nativii acestui semn vor descoperi adevărate motive de bucurie, reușind să parcurgă o perioadă din viața lor plină de împlinire sufletească, fericire și credință. Tot răul prin care au trecut va dispărea definitiv pentru ei, Sfânta Maria protejându-i la orice pas. Zodia Leu va fi foarte curând binecuvântată.

Citeste si: HOROSCOP 2023. Descoperă ce zodie are un an prosper pe toate planurile

Zodii protejate de Sfânta Maria la finalul anului 2022

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 3 Zodii care știu să facă bani. Se pot îmbogăți în cel mai scurt timp

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor primi și ei protecția Sfintei Maria pe final de an. Deși anul acesta nu a fost unul atât de ușor, lucrurile se vor schimba în curând, tot ghinionul dispărând treptat din viața lor. Deși Fecioarele nu au crezut în Dumnezeu până în prezent sub nicio formă, acest lucru a reușit să le aducă împlinire sufletească. În curând vor realiza cât de importantă este credința, și vor ajunge să se roage mult mai mult, devenind astfel mai credincioși.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac 10 octombrie 2022. Află ce zodie va avea un nou început

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Zodiac chinezesc 10 octombrie 2022. Află ce zodie va avea parte de o experiență de neuitat

Sfatul zilei de luni, 10 octombrie. Află ce zodie trebuie să fie mai cumpătată

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri