Zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot! Le vor iubi toată viaţa!


Zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot! Le vor iubi toată viaţa!


In articol:

Influența semnului zodiacal sub care ne naștem este o componentă importantă a relațiilor interumane pe care le dezvoltăm dea lungul vieții. Valențele feminine ale anumitor zodii, îi fac însă pe bărbați să se îndrăgostească rapid și fără de speranță.

Femeia Fecioară are o foarte mare putere de seducție

Femeia născută sub semnul Fecioarei este modestă și își dorește o viață simplă. Nu este adepta întâlnirilor și preferă să își observe un potențial partener în contexte sociale. Nu crede în destin și nu se sfiește să fie prima care acționează, în momentul în care îi place un bărbat. Are o mare putere de seducție pe care o învăluie în mod natural într-o aură de mister. Este adepta relațiilor serioase și se implică trup și suflet.

Citeste si: Horoscopul runelor pentru luna AUGUST cu Mihai Voropchievici. Zodia care trebuie să dea un nou sens vieții! Lună de FOC!

Citeste si: Semne ca ti s-au facut farmece. Tot ce trebuie sa stii

Femeia Scorpion are o sexualitate foarte puternică

Nativa din Scorpion are o personalitate foarte puternică, știe ce vrea de la viață și este extrem de hotărâtă. Își folosește rafinamentul și misterul pentru a îi face pe bărbați să venereze pământul pe care calcă. DĂ senzația că este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat unui bărbat și acesta devine dispus să facă orice pentru a o păstra. Deși se mândrește cu puterea ei, se lasă uneori influențată puternic de emoții. Are o sexualitate puternică și știe cum să își facă iubitul să se simtă ca un rege în dormitor.

Zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot! Femeia Pești este dispusă să se sacrifice pentru partener 

Femeia Capricorn nu se lasă cucerită ușor

Deși este calculată și inteligentă, femeia Carpricorn este capabilă de a iubi pătimaș. Nu se lasă doborâtă ușor, iar ambiția ei o poartă cu mult înaintea celorlalți. preferă abordările mai subtile, care nu îi exercită toată forța și energia, însă știe să arate când vrea pe cineva. Tradiționalistă și foarte organizată, nu fuge niciodată de responsabilitățile dintr-o relație. Pentru ea dragostea este o treabă serioasă, pe care nu o poate lasă la mâna sorții, scrie huff.ro

Citeste si: KFETELE EXCLUSIV! Cum îţi dai seama dacă partenerul te inşală? Specialistul kfetele.ro în comunicare nonverbală îţi spune care sunt semnele că are pe altcineva!

Femeia Pești este dispusă să se sacrifice pentru partener

Datorită unei complexități și sensibilități aparte, femeia Pești este o persoană aparte în contextul zilei de azi. Foarte romantică, ea are nevoie de un partener care să o sprijine și să o apere de greutățile vieții. Își face partenerul să se simtă ca un erou din povești, însă este perfect capabilă să se sacrifice pentru binele lui. Fire empatică, este foarte ușor de impresionat și apreciază chiar și gesturile mici. Este feminină în adevăratul sens al cuvântului, extrem de sentimentală și emotivă.


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri