Zodii care vor avea SUCCES URIAŞ începând cu luna ianuarie 2019 - Dumnezeu este de partea lor


Niciun munte nu e prea inalt si niciun scop prea greu de atins,  pentru perseverentul si consecventul Capricorn. Guvernat de Saturn, numit si „parintele timpului” sau „marele intelept”, Capricornul stie exact cand este momentul potrivit sa actioneze, asteptand atat cat este nevoie, cu o rabdare de neclintit, momentul oportun.

 

Nu se grabeste si nu este adeptul succesului peste noapte. El face pasi mici dar siguri, pentru ca stie mai bine ca oricine ca ceea ce este cladit responsabil, e trainic. Asta nu inseamna ca se multumeste cu putin, ci, dimpotriva, este poate cel mai ambitios semn al zodiacului.

 

Capricornul este simbolul caprei si nu vorbim aici despre orice capra, ci despre cea de mare, care poate rezista si in conditiile cele mai grele. Se adapteaza si rezista cu stoicism tuturor obstacolelor si vicisitudinilor vietii. Are viziune, pastreaza mereu viu in minte piscul inalt spre care se indreapta, iar asta il ajuta sa-si mentina focusul, chiar si in cele mai aspre conditii.

 

Este evident, avand in vedere profilul conturat mai sus, ca nativii acestei zodii isi doresc foarte mult sa fie „cineva” in societate, sa fie respectati si apreciati, dar mai ales sa construiasca ceva durabil, sa lase ceva in urma.

 

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri