Zodiacul MAYAŞ - cum îţi influenţează viaţă cel mai vechi horoscop din lume

Zodiacul MAYAŞ - cum îţi influenţează viaţă cel mai vechi horoscop din lume

Horoscopul mayaş este considerat unul dintre cele mai vechi create vreodată şi a fost realizat după observarea caracterului uman şi compararea acestuia cu diverse elemente din natură.

Şoim/ Coz (7 februarie – 6 martie)

Şoimii sunt cei care sunt avizi după putere. Le place să aibă tot sub control şi să aibă supuşi, bani şi faima. Se avanta vertiginos la gâtul celor care le stau în cale şi sunt necruţători cu cei care-i trădează în vreun fel. Sunt oamenii cei mai aprigi din lume însă, în sufletul lor, sunt persoane foarte triste.

Tocmai de aceea compensează prin manifestarea de putere.

Jaguar/ Balam (7 martie – 3 aprilie)

Cei asociaţi acestui animal au dorinţa permanentă de a provoca lumea. Se vor lua la bătaie, vor cădea în patimă jocurilor de noroc şi vor încerca mereu să demonstreze că se pot împotrivi destinului. Nu le va reuşi de fiecare dată iar, de cele mai multe ori, când vor oobtine ce au dorit vor riscă să piardă acel lucru tocmai în urmă unei provocări primite.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 Citește și:

HOROSCOP MAYAŞ pentru luna NOIEMBRIE. Peştii au parte de supărari, Vărsătorii află adevăruri crunte

Horoscop. Aceste zodii vor avea cea mai proastă săptămână. Sperăm să nu te afli printre ele

ego.ro În ce să înmoi prosoapele de bucătărie murdare, înainte de a le spăla la mașină. Metoda secretă a bunicii

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies