Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!


Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!

Șobolan

Șobolanii vor avea o lună liniștită, așa cum îi place. La locul de muncă totul merge bine, iar acasă familia te susține în toate demersurile. Nativii Șobolan care sunt singuri au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Bivol

Natvul Bivol trebuie să învețe să fie mai clar în exprimare. Trebuie să se facă foarte bine înțeles, mai ales dacă are oameni în subordine. Dacă nu are, se pare că va avea. Așadar, trebuie să devii lider!

Citeste si: Horoscop miercuri, 4 septembrie. Toamna începe cu lacrimi pentru o zodie! Nu se mai termină!

Tigru

Nativul Tigru își va oferi ajutorul unui apropiat care îi va deveni un fel de elev. Va învăța totul de la tine, mai ales dacă ești expert într-un domeniu tehnic. Te vei distra copios luna aceasta și sar putea să-ți găsești un partener de viață.

Iepure

Nativul Iepure va primi mesaje de la astre, fie prin postări e Facebook, fie prin alte surse. Trebuie să țină cont de ele și să încerce să le pună în practică. Este o lună bună pentru începerea unei afaceri.

Dragon

Dragonul avansează. La locul de muncă, în afaceri, în viață. Este o perioadă foarte bună pentru nativ, când are șanse reale să-și pună în practic ideile de afaceri, care vor avea succes.

Șarpe

Nativul Șarpe se pare că trebuie să se reorienteze, deoarece are probleme la locul de muncă și trebuie să-și schimbe job-ul. Nici acasă nu-i merge prea bine, iar partenerul de viață este din ce în ce mai nemulțumit.

 


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri