Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!


Zodiac chinezesc pentru luna septembrie 2019. Șobolanii au astrele lângă ei!

Șobolan

Șobolanii vor avea o lună liniștită, așa cum îi place. La locul de muncă totul merge bine, iar acasă familia te susține în toate demersurile. Nativii Șobolan care sunt singuri au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche.

Bivol

Natvul Bivol trebuie să învețe să fie mai clar în exprimare. Trebuie să se facă foarte bine înțeles, mai ales dacă are oameni în subordine. Dacă nu are, se pare că va avea. Așadar, trebuie să devii lider!

Citeste si: Horoscop miercuri, 4 septembrie. Toamna începe cu lacrimi pentru o zodie! Nu se mai termină!

Tigru

Nativul Tigru își va oferi ajutorul unui apropiat care îi va deveni un fel de elev. Va învăța totul de la tine, mai ales dacă ești expert într-un domeniu tehnic. Te vei distra copios luna aceasta și sar putea să-ți găsești un partener de viață.

Iepure

Nativul Iepure va primi mesaje de la astre, fie prin postări e Facebook, fie prin alte surse. Trebuie să țină cont de ele și să încerce să le pună în practică. Este o lună bună pentru începerea unei afaceri.

Dragon

Dragonul avansează. La locul de muncă, în afaceri, în viață. Este o perioadă foarte bună pentru nativ, când are șanse reale să-și pună în practic ideile de afaceri, care vor avea succes.

Șarpe

Nativul Șarpe se pare că trebuie să se reorienteze, deoarece are probleme la locul de muncă și trebuie să-și schimbe job-ul. Nici acasă nu-i merge prea bine, iar partenerul de viață este din ce în ce mai nemulțumit.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri