Zodiacul Chinezesc complet pentru 2018 - Ce aduce Anul Cainelui de Pamant pentru toate zodiile


Paradoxal, Anul Cainelui de Pamant va aduce fericire si sciziune in acelasi timp.

Auspiciile casnice ale Cainelui vor aduce armonie in viata de familie, dragoste pentru tara si o neclintita fidelitate pentru orice cauza pe care dorim s-o sprijinim. Pe de palta parte, puterea si vointa sa rigida, precum si sentimentele neinduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntari majore. Este un an in care consecintele controverselor vor fi judecate dupa ureche si vor fi introduse schimbari neconventionale, dar eficiente.

Egalitatea si libertatea vor fi evocate si sustinute de influenta nobila a Cainelui. Vom deveni mai idealisti cu vederile noastre, raspandind in jur sau sustinand proiecte grandioase. Este un an in care vom fi usor indepartati de puterea banului si vom deveni mai reflexive. Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtutile si a porni o cruciada reala impotriva tiraniei si a opresiunii.

In ciuda perspectivelor sumbre ale Cainelui de Pamant, el va aduce stabilitate pentru ca oamenii nu indraznesc, de regula, sa provoace autoritatile, atunci cand ei observa cata truda se depune pentru pastrarea pacii. In schimb, Anul Cainelui de Metal este foarte de temut pentru ca se spune ca aduce razboaie si calamitati. Este inutil de amintit ca lipsa de decizie si incapatanarea vor da nastere la ciocniri, revolte, rebeliuni de tot felul, dar va fi de bun simt si plin de marinimie pentru ca lucrurile se vor linisti.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri