Zina Dumitrescu a murit îngropată în datorii! "La câți oameni a făcut ea mari, să ajungă să o uite toți?" Declarații exclusive


Zina Dumitrescu, creatoarea de modă care a fost, decenii la rând, cel mai apreciat designer din România, a murit la sfârșitul lunii martie a acestui an având o situație, la acea vreme, de-a dreptul dificilă.


In articol:

Mai exact, Ion Casian, bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani de viață, spune, cu obidă, că Zina Dumitrescu a fost uitată de toată lumea încă de pe când trăia.

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A fost căsătorită de trei ori şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

Citeste si: Cum au fost ultimele clipe din viaţa Zinei Dumitrescu. Directorul azilului in care a stat creatoarea de modă a făcut primele declaraţii

 

”Zina Dumitrescu i-a făcut pe toți mari. Toți care sunt acum nume grele în showbiz-ul românesc, în modă, au fost ajutați, la un moment dat, de Zina Dumitrescu să se afirme. Dar ei o uitaseră deja când era bătrână, bolnavă și se chinuia”, ne-a spus, aproape plângând, Ion Casian, bărbatul care a îngrijit-o până la ultima suflare.

Mai exact, susține el, cu foarte puțin excepții – printre care o enumeră de Valentina Pelinel și pe Dana Savuică – care o mai vizitau, Zina Dumitrescu în ultimele ei luni de viață era... singură. ”Doar noi mai eram lângă ea. Adică, să nu mă înțelegeți greșit, nici nu m-aș fi gândit să nu avem grijă de ea la cât bine făcea Zina Dumitrescu celor din jur cu felul ei de a fi, dar...

Sincer, nu pot să nu îmi pun întrebarea asta: La câți oameni a făcut ea mari, să ajungă să o uite toți? Zina Dumitrescu, și o spun la modul serios, a murit îngropată în datorii. Și cei care ar fi trebuit să fie lângă ea, nu au fost... Aproape nimeni nu a venit să întrebe dacă are nevoie de ceva, dacă îi lipsește ceva, dacă vrea ceva. Sau măcar să stea cu ea de vorbă câteva minute, că știau cât îi plăcea ei să îi vadă pe cei pe care i-a făcut oameni în preajma ei...”,
ne-a mai spus Ion Casian.

De altfel, așa cum recunoaște și el, datoriile Zinei Dumitrescu sunt destul de mari și acum, deși nu vrea să precizeze valoarea, spunând, de fiecare dată, ușor încurcat, că e vorba de câteva mii de euro.

 

”Mama” Zina Dumitrescu, "creatoarea de manechine", a murit la azil

Zina Dumitrescu avea 82 de ani, iar ultimii opt ani din viață i-a petrecut într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești. O ambulanță a sosit la fața locului, iar paramedicii au încercat în zadar să o resusciteze minute în șir. Din păcate, pe 28 martie, în jurul orei 15, Zina Dumitrescu a încetat din viață.

A scos manechine pe bandă rulantă. Din mâna ei au ieşit fotomodele care s-au impus şi pe piaţa din străinătate, precum Cătălin Botezatu, Romaniţa Iovan, Bianca Brad şi Valentina Pelinel. A trăit o viaţă de poveste, a îmbătrânit frumos, sub lumina reflectoarelor. Regulat, Zina Dumitrescu era vizitată de ”fetele ei”, așa cum le numește ea, toate vedete cu greutate în lumea showbiz-ului românesc: Valentina Pelinel, Dana Săvuică sau Romanița Iovan, iar zilele ei de naștere erau marcate, așa cum se cuvine, la azilul din Snagov în care își trăia bătrânețea Zina Dumitrescu.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

CITEȘTE: Ce înseamnă arsura solară

CITEȘTE: Ce este FRAPPE-ul

Mona Stoian, din nou la Istanbul! Tânăra revine în casa emisiunii Puterea Dragostei?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri