Zi tristă în România! Marin Burlea, condus pe ultimul drum! Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la celebrul medic, Iohannis a trimis o coroană de flori


Medicul ieşean Marin Burlea este condus pe ultimul drum. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la cunoscutul medic, iar preşedintele Iohannis a trimis o coloană de flori.

Lângă sicriul în care se află trupul profesorului Marin Burlea a fost depusă şi o coroană din partea preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, ca un ultim omagiu pentru activitatea medicală de peste 40 de ani a celui numit de mulţi "îngerul copiilor", informează bzi.ro.

Soborul de preoţi a sosit în amifeatrul Spitalului Sf. Maria, acolo unde a început slujba religioasă. Încăperea unde are loc slujba a devenit neîncăpătoare în aceste momente, sute de oameni venind să îşi ia rămas-bun de la Marin Burlea.

Atât amfiteatrul, cât şi holurile spitalului sunt pline de oameni. Au venit să îşi ia rămas-bun de la Marin Burlea şi primarul Iaşiului Mihai Chirica, alături de viceprimarul Gabriel Harabagiu.

Holul Spitalului Sf. Maria, care conduce spre amfiteatru şi spre cabinetul doctorului Burlea, este plin de flori şi coroane, pe care le-au adus cei care l-au iubit şi i-au fost aproape medicului ieşean.

Marin Burlea era adorat de pacienţii săi copii.

 

 

„Şi cred că într-un fel a fost o inspiraţie care a ţinut parţial de mine, parţial de rudele şi de cei din jurul meu, dar cred că pe­­diatria este specialitate aparte, unică. Pentru că pediatrul lucrează cu cele mai inocente, gingaşe şi frumoase fi­inţe – copiii. Nu îmi imaginez un pediatru decât mergând de mână cu un copil.

Dacă o faci din convingere, vocaţie, pasiune, faptul că lucrezi cu aceste fiinţe sincere şi inocente men­ţin, pe undeva, mai multă vreme zâm­betul unui pediatru. Nu ai su­ferin­ţele şi tristeţile pe care ţi le pot gene­ra alte specialităţi mai deprimante. Organismul copilului are o elasticitate specială, are o capacitate de re­cuperare infinit mai mare decât un adult. În acelaşi timp se înfiripă o relaţie cu copiii şi cu familia cu to­tul particulară”, spunea Marin Burlea într-un interviu acordat acum câţiva ani pentru ziaruldeiasi.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal BANI 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Venus retrograd, în Balanţă. Cum îţi influentează banii

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Soluţii pentru menstruaţie neregulată, dereglări hormonale şi alte simptome de premenopauză

Iniţiere în BDSM pentru începătoare: cum să pătrunzi în tainele sexului dur

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Theo Rose și Nea Mărin, pe aceeași scenă. Ce a spus celebrul coregraf despre fosta parteneră a nepotului său
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri