6 lucruri pe care femeilor le place să le audă, dar nu le vor recunoaște niciodată nimănui

ce vor femeile sa auda
Ce vor femeile sa audă

Află din rândurile de mai jos ce își dorește fiecare femeie să audă, deși nu va admite niciodată acest lucru.

Deși se spune că faptele reprezintă cât o mie de cuvinte, și vorbele frumoase au rolul lor în orice relație. Femeile adoră să se simtă iubite și apreciate și de aceea au nevoie ca partenerul de viață să le adreseze cuvinte frumoase. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt frazele la care orice femeie s-ar emoționa!

1. „Zâmbetul tău este cel mai frumos din lume și mă face să mă simt extraordinar!”

Citește și: 7 moduri prin care îți poți dezvolta relația de cuplu

ce isi doresc femeile
Ce își doresc femeile[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă măsurile 90-60-90 și de unde a apărut acest standard în frumusețe

Zâmbetul unei doamne este un cumul de energie pozitivă și orice femeie este mai frumoasă atunci când zâmbește. O astfel de atitudine poate face ca întreaga zi să fie mai bună, luminând întreaga încăpere.

Acest compliment este unul din preferatul femeilor, fiindcă nu este vorba doar de aprecierea aspectului fizic, ci și a spiritului vesel de care ea dă dovadă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2. „Ești o mamă atât de grozavă. Copiii noștri sunt norocoși să te aibă.”

Mamele au nevoie de aprecierea și iubirea atât a copilului, cât și a soțului.

Este extraordinar atunci când partenerul de viață îți apreciază calitățile de mamă. A fi mamă poate fi foarte greu în anumite zile, iar un astfel de compliment p oate schimba întreaga zi stresantă.

3. „Tu ești cel mai mare stâlp al meu de putere.”

intelegerea unei femei
Înțelegerea unei femei

Se știe că deși se spune că sunt sexul slab, femeile sunt incredibil de puternice și pot face față cu brio momentelor dificile din viață.

Indiferent cât de puternică este femeiea de lângă tine, are nevoie de cuvinte frumoase, care să îi intărească și mai mult caracterul.

4. „Arăți incredibil de bine în fiecare zi. Ador stilul tău vestimentar!”

Majoritatea doamnelor adoră să se aranjeze, să fie frumoase și să aibă o pasiune pentru modă. Acest aspect le face unor să piardă timp din viața lor. Mai ales în momentul în care se aranjează, femeile vor să primeacă laude și complimente.

În momentul în care un bărbat îi spune acest lucru unei femei, ea simte că nu degeaba petrece timp pentru a își îmbunătăți look-ul și va avea grijă să fie mereu frumoasă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

5. „Ai o minte frumoasă.”

Persoanele care rezonează în gândire au de obicei relații frumoase. Femeile nu au nevoie doar de complimente care se referă la aspectul lor fizic. Așadar, în momentul în care îi vei spune că are o minte sclipitoare, aceasta se va emoționa și va considera acest compliment unul chiar relevant. Nimic nu este mai frumos decât să primești un compliment ce are legătură cu personalitatea ta.

6. „M-ai învățat atât de multe lucruri importante în viață.”

ce vor femeile sa auda de la un barbat
Ce vor femeile sa audă de la un bărbat[Sursa foto: freepik]

Femeile adoră să se simtă utile și de aceea încearcă să ajute cât mai multă lume. A învăța unul de la celălalt este esențial în orice prietenie sau iubire, iar mulțumirea pentru lucrurile pe care le-ai învățat de la ea poate însemna foarte mult pentru o femeie. În acest mod, ea va simți că are un rol important în viața ta și va realiza cât de extraordinară este. Acesta este unul dintre cele mai puternice complimente pe care i le poți face unei femei, dacă vrei să ai un rol important în inima ei. „Mă faci mereu să râd și să zâmbesc atât de mult.” În orice relație de prietenie sau iubire, umorul este esențial. Râsul ne poate apropia de cei dragi. Să îi spui unei femei că este amuzantă și că te simți bine datorită felului său de a fi, reprezintă un compliment extraordinar. În acest mod, ea va înțelege că are puterea de a te face să te simți bine și că îți place să petreci timp în compania ei.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Poți rămâne prieten cu fostul partener? Explorarea emoțiilor de după o despărțire

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies