WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”E cea mai slabă ţinută pe care am văzut-o vreodată!” Cine este vedeta care a gafat şi cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”


Dacă e joi, atunci Iulia Albu e printre noi. Ca de obicei, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil” a analizat ţinutele vedetelor şi a dat verdictul: WOW sau BAU?

 

Mihai Morar- Este o ţinută decentă pentru o ieşire la mall, pentru o plimbare cu câinele, însă dacă mergi la un eveniment nu s-a obosit să arate bine. De aceea, va primi nota 2 de la noi.


Codin Maticiuc- O ţinută ceva mai complexă. Chiar dacă e puţin cam cald pentru o ţinută îmi place. E decent, îmi place asocierea, aşa că va primi de la noi nota 7.Tania Budi- Aşa se întâmplă când te duci la un eveniment şi te confunzi cu panoul. Îmi place această detalii, însă ar trebui să le pună în valoare diferit. Se pare că Tania Budi a primit de curând un trofeu WOW, aşa că acum va primi nota 6.


Cătălin Botezatu- Nu-mi place combinaţia roşu negru, însă în acest context, e ok. Îmi place că poartă cravată preţioasă, nu-mi plac brăţările, dar şi-a făcut un trade mark ca şi Mihaela Rădulescu. Nota mea pentru el e 8.Vladimir Drăghia- Eu înţeleg aceste pulovere şi acest piese care au influenţe din State, însă lungimea pantalonilor nu o pot tolera.
I-aş sugera să mizeze pe o singură culoare, aşa că va primi în această seară, de la noi, un zero.

Adina Halas- Nici nu aş putea să-mi găsesc cuvintele ca să exprim. Niociodată o pereche de cizme la un eveniment monden. Niciodată cu o rochie ce imită un furou, nimic nu sugerează toamnă iarnă. Iar posing-ul e ca la căminele culturale de altă dată.
Nu-mi place deloc această combinaţie. Este cea mai slabă ţinută pe care am văzut-o vreodată, dar mă gândesc să nu o excludem şi să-i dăm un trofeu BAU.

Matei de la BRomania- A fost întotdeauna safe, iar dacă eşti el poţi să porţi asta oriunde. Astăzi primeşte nota 8.

Amy- Are un look decent, potrivit pentru zona ei şi nu m-aş aştepta să se poarte altfe. Ar trebui să-şi scurteze pantalonii ca să vină unde-i trebuie. Nota mea e 5.

Delia- O pereche de cizme foarte lungi, acest sacou mă aşteptam să fie în garderoba ei. Îmi place. Delia, de la noi, ai un trofeu WOW.

 


Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti manusile lungi

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

WOW sau BAU-BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Ce să spun despre o fată care vine...? E atât de simplu să iei un trofeu!”

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti tinutele albe

WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Cred că nu e om! E un moment istoric! A venit momentul ca ea să primească trofeul WOW!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri