WOW sau BAU-BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Ce să spun despre o fată care vine...? E atât de simplu să iei un trofeu!”


Ca de fiecare dată, Iulia Albu a venit la WOWbiz, unde a analizat ţinutele vedetelor. Care a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil” şi care a reuşit să o determine să ofere trofeul WOW, află mai jos.

 

Anca Ţurcaşiu- Am văzut şi rochii mai urâte, iar acest context pe care-l are ea, cu păr, machiaj, nu este cea mai bună alăturare. Ar trebui să poarte o creaţie mai preţioasă. Am văzut şi rochii mai urâte, aşa cum am spus, dar în această seară, ea va primi nota 3, scrie WOWbiz.ro

Andra- Nu înţeleg acea perdeluţă atârnată de un blazer.

La ce foloseşte? Nu înţeleg nici coafura, este prea simplă. Ar trebui să-şi angajeze un make-up artist şi un hairstylist. Chiar dacă e o ţinută all black, tot se poate da greş. Nota mea pentru Andra e 0.

Andreea Bălan- Mie nu-mi place acest look, nu mi se pare că ok să porţi aşa ceva la un eveniment de seară.

Chiar dacă se putea mai bine, nu e chiar atât de rău. Vezi că se poate, Andreea? Nota mea e 5.

Gina Pistol- O apariţie seacă, decentă, dar în acelaşi timp interesantă. Mi se pare o asumare. I-aş recomanda mai multă atenţie la alegerea finisajelor. Una peste alta, Gina arată OK, aşa că nota mea e 7.

Jojo- Interesantă intenţia. O ţinută all white, este accesorizată bine, dar ce-mi place e că a înţeles cum să-şi facă părul. Nota mea pentru Jojo e 8.

Corina Caragea- Observ cu stupoare că încă se poartă tradiţiile la evenimentele mondene. Iar eu încurajez tradiţiile. Este o rochie de mireasă urâţică. Nu înţeleg de ce o poartă cineva la un eveniment, aşa că ce spuneţi? Îi dăm un BAU? Îi dăm.

Nicoleta Nucă- Are o apariţie decentă, aş fi preferat să nu aibă acele platforme. Ele pot fi şi piese OK, dar nu sunt bune pentru o femeie mică de înălţime. Îmi place ce a făcut. Nota mea e 8,3.

Roxana Nemeş- Aş vrea şi eu să mergem mai departe. Ţinuta ei este renumită pentru o zonă a României, în care eu nu mă regăsesc.

În această seară, ea va primi nota minus infinit, pentru cea mai nestilată ţinută.

Adina Buzatu- Cum se spune, multe stele pentru nimic. Această ţinută secţionează totul. Partea de jos nu este aceeaşi cu cea de sus ori cu laterala. Primeşte nota 0.

Catinca Roman- Există momente când unele persoane aleg să poarte ce le reprezintă sau ce nu le reprezintă ori să facă styling. Niciuna dintre piese nu se potriveşte cu cealaltă. Niciodată cu acei pantofi. Nota mea este minus 69.

Cristian Boureanu şi Laura Dincă- Ce-aş putea să spun despre o fată care a venit cu o crăpătură? Cu un plic galben? N-am ce să spun motiv pentru care îi dăm trofeul WOW. E o ţinută simplă. Vedeţi? E foarte uşor să primeşti trofeul WOW. Dacă Cristian Boureanu ar şti să se îmbrace măcar pe jumătate ca ea, poate că le-am da un trofeu WOW pentru cuplu.
 


Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum sa porti tinutele albe

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Cred că nu e om! E un moment istoric! A venit momentul ca ea să primească trofeul WOW!"

O seară de groază la “Bravo, ai stil!” - Excentrica Iulia Albu este de nerecunoscut! Vedeta s-a pregătit intens pentru “Sărbătoarea morţilor”

Iulia Vantur a recunoscut ca a luat in greutate: "Imi place ca m-am ingrasat pentru ca..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri