WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou! N-ar trebui să poarte aşa ceva niciodată!” Cine e vedeta care a gafat


O nouă săptămână, o nouă ediţie în care Iulia Albu şi-a făcut apariţia la WOWbiz şi a analizat ţinutele vedetelor. Care a gafat maxim şi care a reuşit să o impresioneze, aflaţi mai jos.

Cezar Ouatu - Nu a avut neapărat o ţinută demnă de menţionat. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi renunţat la acea jachetă şi să fi avut o ţinută all black. Nu e bine să taie cu acea jachetă. Ar fi trebui să poarte tot o geacă neagră. Nota mea pentru el e 3

Corina Dănilă - A slăbit şi arată foarte bine. Nu e îmbrăcată pentru un eveniment, dar arată totuşi bine. E un pantof decent, pe care-l puteţi cumpăra de oriunde. Îmi place că nu a punctat niciunde. Cred că se reinventează, aşa că haideţi să o încurajăm cu un 4.

 

Ştefan Stan - Ţinuta nu-mi place pentru că nu înţeleg acea cămaşă scoasă din pantaloni. Ce-i atârnă? E o borsetă? Nu ştiu ce se întâmplă acolo, dar nu-mi place. Negru cu acel timp de nude nu funcţionează. Mi se pare că pantoful este maron, ar fi trebui să poarte încălţăminte din lac, iar cămaşa ar fi trebuit închisă. Nota mea pentru el e 0.

 

 

 

Andra - Îmi place, într-un fel, ce a făcut, pentru că a păstrat o ţinută într-o zonă confortabilă. A  mers pe o ţinută neagră, pe care a pus-o în valoare cu sacoul. Nu-mi plac cerceii, nici cocul. E o apariţie decentă, aşa că primeşte nota 6.

 

Elena Udrea - Se întâmplă ceva la nivelul feţei, nu-mi place. Nu-mi place acel mov al rochiei, dar are o siluetă frumoasă, care e pusă în valoare. În general alege ţinute de designer şi îmi place. Nota mea este 7.

 

Ioana Petric - Este un exemplu clar de cum să te îneci în propriul sacou. Cred că este cu trei numere mai mare, este o fată minionă, n-ar trebui să poarte niciodată aşa ceva. Este extrem de urât reverul, motiv pentru care îi vom da un trofeu BAU.

 

Pavel Bartoş - Cam toate apariţiile sunt la fel, mă deranjează acum combinaţia de culori. Încălţămintea neagră distruge totul. Nu-mi place cămaşa, e prea subţire, prea sport, n-are nicio legătură cu costumul. Nota mea pentru el e 5,8 (1).

Anamaria Prodan - Această rochie îi sbliniază foarte bine silueta, însă n-ar trebui să poarte aceste mâneci. O să trec peste acest detaliu, îmi place şi cum e machiată. Îmi place Anamaria nouă, zic să-i dăm un WOW.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Nuntă secretă la Puterea Dragostei!? Ella a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri