WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş!” Cine este vedeta care n-a impresionat-o deloc

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş!” Cine este vedeta care n-a impresionat-o deloc
WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş!” Cine este vedeta care n-a impresionat-o deloc

Excentrică ca întotdeauna, Iulia Albu şi-a făcut apariţia la WOWbiz într-un mod cu totul şi cu totul spectaculos şi a analizat cu atenţie ţinutele vedetelor.

Andreea Esca- Are un stil foarte clasic, dar nu în mod obişnuit. Rochia nu e chiar urâtă, dar n-o putem purta cu cizme. Are cele mai urâte bijuterii, dar nu e o noutate. Nota mea e 3. 

Diana Munteanu- Nu mi-a plăcut niciodată genul ăsta de poze. Este o ţinută simplă, geanta nu e cea mai  OK, dar nu e rea.

Nota mea pentru ea e 6. 

Dana Rogoz- Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş şi ar fi îmbrăcat cămaşa bunicii. Eu nu agreez această ţinute, mai ales pentru o vedetă, care se presupune că şi-ar fi permis. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi purtat un mantou şi nişte sandale.

Ar fi fost altceva. Nota mea pentru Dana e un trofeu BAU.

 

 

Laura Cosoi- O ador, o ador pe Laura Cosoi. Are o ţinută absolut normală, pentru mers la munte, nu este machiată. Îmi place noua Laura Cosoi. Felicitări. Nota mea pentru tine e 8.

 

Antonia- Îmi place foarte mult, e o persoană deosebită, vine cu Alex la filmări, dar ţinuta e urâţică. I-aş recomanda să poarte această ţinută cu un crop top, cu mânecă lungă. Nota mea pentru Antonia, de data asta, e 7.

Alina Eremia- Are un corp armonios, dar nu ştiu dacă trebuie să părem aşa.

E o ţinută decentă, pentru alergat, tocurile nu sunt necesare. E civilizat ce a făcut, nota mea pentru ea e 8,2. 

Lidia Buble- Îmi place mult, e o ţinută în regulă pentru zi. Casa din spate nu e cine ştie ce, dar nu e rău. Nota mea pentru Lidia e 9. 

Cristina ICH- Nu agreez aceste centuri, pentru că ele trebuie să marcheze ceva, să sublinieze ceva. Nu-mi place acel ceas, e o ţinută pe care o poate purta oricine. Cred că o să-i dau un zero.

Inna- Cred că s-a înrolat. Are şi o haină de ploaie, îmi place că a accesorizat-o cu fesul acela, nu-mi plac cerceii.

Mă surprinde şi ea prin lipsa machiajului, e un lucru pe care-l încurajez. Îmi place mult Inna, astăzi are un WOW., scrie wowbiz.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Iulia Albu a "intrat" in politica si i-a luat la "puricat" pe alesii poporului! Raluca Turcan a primit trofeul WOW - Uite tinuta care a impresionat-o pe criticul de moda

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Iulia Albu, dezamagita grav de o concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars": "Este prima concurenta in patru sezoane care vine cu parul nespalat"

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies