WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş!” Cine este vedeta care n-a impresionat-o deloc


Excentrică ca întotdeauna, Iulia Albu şi-a făcut apariţia la WOWbiz într-un mod cu totul şi cu totul spectaculos şi a analizat cu atenţie ţinutele vedetelor.

Andreea Esca - Are un stil foarte clasic, dar nu în mod obişnuit. Rochia nu e chiar urâtă, dar n-o putem purta cu cizme. Are cele mai urâte bijuterii, dar nu e o noutate. Nota mea e 3. 

Diana Munteanu - Nu mi-a plăcut niciodată genul ăsta de poze. Este o ţinută simplă, geanta nu e cea mai  OK, dar nu e rea. Nota mea pentru ea e 6. 

Dana Rogoz - Arată de parcă ar fi jupuit un ursuleţ de pluş şi ar fi îmbrăcat cămaşa bunicii. Eu nu agreez această ţinute, mai ales pentru o vedetă, care se presupune că şi-ar fi permis. Mi-ar fi plăcut dacă ar fi purtat un mantou şi nişte sandale. Ar fi fost altceva. Nota mea pentru Dana e un trofeu BAU.

 

 

Laura Cosoi - O ador, o ador pe Laura Cosoi. Are o ţinută absolut normală, pentru mers la munte, nu este machiată. Îmi place noua Laura Cosoi. Felicitări. Nota mea pentru tine e 8.

 

Antonia - Îmi place foarte mult, e o persoană deosebită, vine cu Alex la filmări, dar ţinuta e urâţică. I-aş recomanda să poarte această ţinută cu un crop top, cu mânecă lungă. Nota mea pentru Antonia, de data asta, e 7.

Alina Eremia - Are un corp armonios, dar nu ştiu dacă trebuie să părem aşa. E o ţinută decentă, pentru alergat, tocurile nu sunt necesare. E civilizat ce a făcut, nota mea pentru ea e 8,2. 

Lidia Buble - Îmi place mult, e o ţinută în regulă pentru zi. Casa din spate nu e cine ştie ce, dar nu e rău. Nota mea pentru Lidia e 9. 

Cristina ICH - Nu agreez aceste centuri, pentru că ele trebuie să marcheze ceva, să sublinieze ceva. Nu-mi place acel ceas, e o ţinută pe care o poate purta oricine. Cred că o să-i dau un zero.

Inna - Cred că s-a înrolat. Are şi o haină de ploaie, îmi place că a accesorizat-o cu fesul acela, nu-mi plac cerceii. Mă surprinde şi ea prin lipsa machiajului, e un lucru pe care-l încurajez. Îmi place mult Inna, astăzi are un WOW., scrie wowbiz.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Livian de la Puterea Dragostei, reacție după ce Bianca a fost criticată pentru numărul bărbaților din viața ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri